EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’tan Nakde Sıkışan Emeklilere Müjde: 5.000 TL Nakit Yardım!”

Halkbank Emeklilere Nakit Para Desteği Sağlıyor

Halkbank, Emeklilere Nakit Para Yardımı İçin Başvuru Yapanlara Anında 5.000 TL Ödeme Yapıyor

Halkbank, emeklilerin nakit para sıkışıklığıyla mücadele ettiği bir dönemde ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilere düşük faizli kredi desteği sağlıyor.

Emeklilere Özel Emekli Mini Kredi Kampanyası

Halk Bankası, emeklilere yönelik “Emekli Mini Kredi” kampanyasıyla, maaşını bankadan alan veya maaşını bankaya aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerine özel kredi desteği sunuyor. Bu kapsamda, emekli maaşı müşterileri aylık %2,45 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Halkbank Emekli Mini Kredi Kampanyası Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Halkbank, kampanya kapsamında sunulan kredi paketinin güncel faiz oranının yüzde 2,45 olduğunu duyurdu. Krediden faydalanmak isteyen emeklilerin Halkbank’ta emekli maaş müşterisi olmaları yeterli olacak.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu

Kampanyaya katılan emeklilerin 36 ay vadeli 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda aylık taksit miktarı 244,48 TL olarak gerçekleşecek. Krediyi kullanmak isteyen emeklilere ayrıca 3 ayda bir taksit ödeme seçeneği de sunulacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Halkbank, emekli müşterilerinin başvurularını maaşlarını aldıkları Halkbank şubesi üzerinden, Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini duyurdu. Başvuran emeklilerin başvurularının onaylanması halinde 5.000 TL nakit ödeme anında yapılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.