EkonomiGenelTürkiye

Hızlı teslim 3+1 konutlar! TOKİ’den 15 yıl taksitle, sadece 4.050 TL aylık ödemeyle!

Fırsat: TOKİ’den Ucuz Konut Satışı!

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyenler için zorlu bir süreç yaşanıyor. Konut fiyatları yüksek olduğu için birçok insan ev almayı hayal edemiyor. Ancak ucuz konutların adresi olan TOKİ’nin kampanyaları ve satışları geniş bir ilgi görüyor.

TOKİ Yeni Konut Satışı Yapacak!

TOKİ, yayınladığı bir konut satış ilanıyla yeni bir satış yapacağını duyurdu. Bu ilanda, Erzurum’un Aşkale ilçesinde bulunan Kandilli 96 Adet Konut projesindeki 10 adet 3+1 konutun satışa çıkarıldığı belirtildi. TOKİ, bu konutların nasıl ve ne şekilde satılacağına dair detaylı bir açıklama yaptı.

Satış Nasıl Yapılacak?

TOKİ, 10 adet 3+1 konutun satışının kuralı satış şeklinde gerçekleştirileceğini belirtti. Vatandaşlar, 4 Eylül ile 8 Eylül tarihleri arasında başvuru yaparak bu konutları satın alabilecekler. Başvuru yapacak her vatandaştan 2.000 TL başvuru bedeli alınacak ve konut satın alma hakkı elde edemeyenlere bu para daha sonra iade edilecek. Başvurular, Ziraat Bankası’nın Erzurum şubeleri üzerinden yapılacak.

Kura Ne Zaman Çekilecek?

Kura çekimi için vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar. TOKİ, 8 Eylül’e kadar başvuruları alacak ve 14 Eylül’de noter huzurunda kura çekimi yapacak. Kura çekiminde ismi çıkan 10 kişi, bu evleri alma hakkı elde edecekler. Konutları satın almaktan vazgeçecek vatandaşlar olması durumunda, kura çekiminde 10 kişi de yedek olarak belirlenecek.

Hemen Teslim Konutlar!

TOKİ, satışa çıkardığı 10 adet 3+1 konut için özel bir duyuru yaptı. Bu konutlar inşa aşamasını tamamlamış olduğu için evlerin teslimi hemen yapılacak. Vatandaşlara konutlar, TOKİ tarafından belirlenecek bir tarihte teslim edilecek. Teslim tarihi ise sözleşme imzalandıktan sonra açıklanacak.

Fiyatlar ve Ödeme İmkanları Açıklandı!

TOKİ, satışa çıkardığı konutların fiyatlarını da açıkladı. 3+1 planındaki konutlar 972 Bin TL ile 1 Milyon 115 Bin TL arasında değişiyor. Konutları satın almak isteyenlerin yüzde 25 oranında peşinat ödemesi gerekiyor. Kalan borç ise 180 aylık bir vadeyle ödenebilecek. Konutların aylık taksitleri ise 4.054 TL ile 4.647 TL arasında değişiyor.

Hızlı teslim 3+1 konutlar! TOKİ'den 15 yıl taksitle, sadece 4.050 TL aylık ödemeyle!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.