EkonomiGenelTürkiye

İpragaz’dan sınırlı süreli büyük mutfak tüpü indirimi: 70 TL

İpragaz’dan 24 Saatlik Süper Kampanya: Büyük Mutfak Tüpü Fiyatları için 70 TL İndirim

İpragaz, tüp fiyatları konusunda yeni bir indirim kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Son dönemde yaşanan dolar kuru, enflasyon, akaryakıt ve LPG fiyatlarındaki artışlar nedeniyle zam rekorları kıran tüp fiyatlarına sonunda beklenen indirim müjdesi geldi. İpragaz, tüp fiyatlarında yeni bir indirim yapacağını duyurdu.

İpragaz, 12 kg’lık tüp fiyatları için özel bir kampanya duyurdu. “iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan sipariş vermek için sepette ‘Hesaplı Kampanya’ seçimini yapınız” denilerek kampanya duyuruldu. Kampanya başvuruları ise 29 Ağustos 2023 tarihine kadar alınacak. Bu tarihe kadar yapılan başvurularda vatandaşlar ucuz tüp siparişi verebilecekler.

Kampanya koşulları ise şu şekilde belirlendi: Kampanya, 12 kg’lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 23-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için, almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekledikten sonra, sepetinize giderek aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmeniz gerekmektedir. Kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya fiyatları, belirli bir konum için geçerlidir. Sipariş vereceğiniz adresin, bulunduğunuz il/ilçe ile aynı olması durumunda kampanya koşulları aynı kalır. Ancak adresiniz farklı bir konumda bulunuyorsa, kampanya koşulları değişebilir. Kampanya fiyatları, tavsiye edilen kampanya fiyatları olup, bayiler kampanya fiyatları üzerinden indirim yapabilirler. Ancak kampanya koşullarının sağlanması durumunda daha yüksek fiyat üzerinden satış yapamazlar.

Büyük mutfak tüpü almak isteyenler için İpragaz tüp fiyatı İstanbul’da 500 TL olarak uygulanırken, kampanyadan faydalanarak sipariş veren kişiler 430 TL’ye tüp sahibi olabilecekler. Bu sayede toplamda 70 TL’lik bir indirimden yararlanmış olacaklar.

İpragaz’ın sunduğu bu 24 saatlik süper kampanya ile uygun fiyatlarla tüp sahibi olma fırsatı elde edebilirsiniz. 29 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapabilir ve avantajlı fiyatlarla tüp sahibi olabilirsiniz.

İpragaz'dan sınırlı süreli büyük mutfak tüpü indirimi: 70 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.