EkonomiGenelTürkiye

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Alımı

İzmir İş İlanları ile İlgili Son Duyuru

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, yeni bir ilan yayımlayarak 3 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Siz de bu iş fırsatını değerlendirmek ve üniversitede çalışmak istiyorsanız, gerekli başvuru şartlarını dikkate almanız gerekmektedir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak, sizler için ilanın detaylarını ve başvuru şartlarını derledik.

İş Başvurusu İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Bu ilana başvuruda bulunacak adayların, 4 yıllık bir üniversitenin yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektrik mühendisliği veya elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, fen edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerindeki bilgisayar ve teknoloji bölümlerinden mezun olanlar ile matematik, istatistik veya fizik bölümlerinden mezun olanlar da başvuruda bulunabilirler.

İlgili kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması sonucunda olumlu bir karar çıkan ve en az 3 yıl yazılım ve yazılım tasarımı geliştirme alanında deneyime sahip adaylar tercih edilecektir.

Erkek adaylardan askerlik durumlarına ilişkin olarak askerlik görevini tamamlamış olmaları ya da tecil durumunda olmaları beklenmektedir.

Bunun yanı sıra, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmamış olmanız gerekmektedir ve en fazla 36 yaşında olmanız istenmektedir.

Üniversite Rektörlüğü tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması da olumlu sonuçlanmalı, adayın sabıka kaydı bulunmamalı ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmalıdır.

Devlet Personeli Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 29 Ağustos 2023 ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında online olarak kabul edilecektir. Başvurunuzu tamamlamak için https://bilisimbasvuru.ikc.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.