EkonomiGenelTürkiye

Son 3 Gün! SMS Gönderen Alıyor: Karşılıksız 1000 TL İsteyenler İçin!

**Ziraat Bankası’ndan TATİL SEPETİ Kampanyasında Harcamalarınızı Ödüllendirin**

Ziraat Bankası, bankart kredi kartı veya banka kartı sahipleri için TATİL SEPETİ kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, tek seferde yapacağınız 10.000 TL ile 19.999 TL arası harcamalarda peşin ya da taksitli alışverişlerde 500 bankart lira kazanırsınız. 20.000 TL ve üzeri harcamalarda ise 1000 TL hediye banka kart lira hakkı elde edersiniz. Kampanya 24 Temmuz’da başlamış olup, 31 Ağustos’ta sona erecektir. Kampanyaya katılmak için SMS ile başvuru yapabilirsiniz.

**Ziraat Bankası Kampanya Katılım Koşulları Hakkında Bilgilendirme**

Ziraat Bankası, bankart lira kampanyası için katılım koşullarını açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyenler SMS göndererek, bankkart mobil, bankart.com.tr veya diğer belirtilen kanallar üzerinden başvurabilirler. Katılım için “TATİLSEPETİ” yazıp 47 57’ye SMS göndermeniz yeterlidir. Kazanacağınız bankart liraları elde etmek için işlemlerinizi bankkart pos cihazlarından gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kazandığınız bankart liraları 7 Eylül 2023 tarihine kadar yüklenecek olup, kullanılmayan bankartlar ise 7 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya, müşteri bazında bir defa kullanılabilir.

**Kampanya Detayları ve Şartları**

Bu kampanya kapsamında kazanılabilecek en yüksek ödül miktarı 1000 TL’lik bank kart lirasıdır. Asıl kart sahiplerinin yaptığı harcamalar, asıl kart sahiplerinin hesaplarına dahil edilmektedir. Kampanyadan faydalanmak için bireysel kartlarla yapılan ödemeler geçerlidir. Bankart Başak, Bankart Business ve ücretsiz bankart kullanarak gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya avantajlarından yararlanmak için işlemlerin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmemesi gerekmektedir. Müşterinin bankart kumbarasında yeterli banka kart bakiyesi bulunmalıdır. Kampanya, Varınca para uygulamasında geçerli değildir. Yurt içi veya yurt dışında gerçekleştirilen ödemeler, rezervasyonlar ve tur paketi dışındaki uçak bileti satışları kampanya kapsamında değildir.

Son 3 Gün! SMS Gönderen Alıyor: Karşılıksız 1000 TL İsteyenler İçin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.