EkonomiGenelTürkiye

SSK, BAĞ-KUR EYT ve memur emeklileri SGK tarafından imza altına alınan anlaşma ile 9.000 TL ek ödeme kazanacak!

SSK, Bağ-Kur EYT ve Memur Emeklileri SGK İmzayı Patlattı! Hesaptaki 9.000 TL Ek Ödeme Şartıyla – Emekliler Temmuz ayında yapılan %25 maaş zammıyla büyük hayal kırıklığı yaşadı. En düşük emekli aylığı hala 7.500 TL sınırında olduğu için büyük tepki gösterildi.

Emeklilere Ek Zam Açıklamaları

Maaş zammıyla ilgili gelen tepkiler sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yılbaşını beklemeden bir kez daha ara zam yapılacağını söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ise zamın Ekim ayında yapılabileceğini belirtti. Emekliler, ay sonunu getirmek için ek ödemeler ve kampanyalarını yakından takip etmekte.

Emekli Maaşı Promosyonu

Emekli maaşı alanlara yönelik olarak bankalar, yeni promosyon kampanyalarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası da promosyon miktarını açıkladı. Banka, emekli maaşını Yapı Kredi şubelerine taşıyan kişilere 31 Ağustos 2023 tarihine kadar 9.000 TL’ye kadar maaş promosyonu vereceğini açıkladı. Kampanya koşulları şu şekildedir:

  • 1 Ağustos 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den almaya söz veren müşteriler, 9.000 TL’ye kadar nakit promosyondan yararlanabilir.

Promosyon Taahhütnamesi Koşulları

Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra, bir aylık net gelir:

  • 3.499 TL’ye kadar olanlar için 4.500 TL,
  • 3.500 TL – 7.499 TL arasında olanlar için 5.250 TL,
  • 7.500 TL – 9.999 TL arasında olanlar için 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üzerinde olanlar için 7.500 TL nakit promosyon ödenecektir.

Ek Ödül Taahhütnamesi Koşulları

Ek Ödül Taahhütnamesi imzalandıktan sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verildiğinde, maaş baremi bağımsız 500 TL ek nakit ödül ödenir. Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan kişiler, ilk maaş ödemesini aldıkları ayı takip eden ayın ilk gününden itibaren üç ay boyunca %0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabilirler.

Bu şartları yerine getiren emekliler, 9.000 TL’lik promosyon ödemesini tek seferde nakit olarak hesaplarından çekebilirler.

SSK, BAĞ-KUR EYT ve memur emeklileri SGK tarafından imza altına alınan anlaşma ile 9.000 TL ek ödeme kazanacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.