EkonomiGenelTürkiye

DSİ, EGM ve İŞKUR’dan İlkokul Mezunu İşçi Alımı

Güncel İŞKUR İşçi Alımı Haberleri

DSİ Kamu İşçi Alımı

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, ilkokul mezunu adaylardan oluşan işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar için en fazla lise mezunu adaylar kabul edilecek. İşe alınacak personeller kurum tarafından yapılacak kura çekimi sonucunda belirlenecektir.

Adayların Başvuru Koşulları

Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları ve kamu kurum ve kuruluşlarından meslekten ihraç edilmemiş olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve Son Tarih

Başvurular 28 Ağustos 2023 tarihi itibariyle çevrim içi platform üzerinden kabul edilmeye başlanmıştır. Başvuruların son tarihi ise 1 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bu ilan, İzmir iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olup, başvurular sadece %40 engelli raporuna sahip adaylar için geçerlidir. Başvuru yapmak ve daha fazla detay için tıklayınız.

EGM Personel Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü, İŞKUR aracılığıyla 2 aşçı alımı yapmak üzere lise, ön lisans, lisans ve ilkokul mezunu adayları kabul edeceğini duyurdu. Bu alımlar KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olup, adaylardan 5 yıl mesleki deneyim, usta öğretici belgesi, ustalık belgesi ve çıraklık sertifikası gibi belgelere sahip olmaları beklenmektedir.

Adayların Başvuru Süreci

EGM kamu personel alımı için başvurular 29 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 4 Eylül 2023 olarak açıklanmıştır. Başvurular, İŞKUR e-şube aracılığıyla elektronik ortamda gerçekleştirilmelidir. Bu ilan Tekirdağ iş ilanları kategorisinde sunulmuştur. Başvuru yapmak ve daha fazla detay için tıklayınız.

DSİ, EGM ve İŞKUR'dan İlkokul Mezunu İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.