EkonomiGenelTürkiye

Ev Sahibi Olmak İçin Uşak İstanbul İzmir Ankara Denizli Aydın’a Bakın

Uşak, İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Aydın! 32 ile TOKİ Piyangosu – 87.255 TL Peşinat, 3.277 TL Taksitle Ev Sahibi Olun

Kira öder gibi değil, kiradan bile ucuz taksitlerle ev sahibi olma hayali, yükselen konut fiyatlarıyla birlikte vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Ancak alt gelir grubu için umut TOKİ sosyal konut projelerinde yatıyor. Şansınızı deneyebileceğiniz yeni sosyal konut projeleriyle ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

TOKİ İhale Takvimi Eylül 2023 Açıklandı!

TOKİ’nin Eylül 2023 için açıklanan projelerinde şu illerde yeni konutlar yapılacaktır:

1. Kastamonu İli, Bozkurt İlçesi, Merkez Mahallesi – 34 adet konut, 25 adet dükkan ve 1 adet otel inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
2. Aydın İli, Çine İlçesi, Dutluoluk Mahallesi – 228 adet konut, 3 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
3. İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi – 648 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
4. Kırıkkale İli, Delice İlçesi, Aktepe Mahallesi – 3. Etap 126 adet konut (+2 kiralık daire) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
5. İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi – 2. Etap 577 adet konut (+5 kiralık daire), 20 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
6. İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi – 257 adet konut ve 1 adet 6 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
7. Trabzon İli, Çarşıbaşı İlçesi, Çarşıbaşı Mahallesi – 166 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
8. Kastamonu İli, İnebolu İlçesi, Hatıpbağı Mahallesi – 71 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
9. Aksaray İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi – Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 270 adet konut, 178 adet dükkan ve 126 adet ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
10. Diyarbakır İli, Hazro İlçesi, Hürriyet Mahallesi – 142 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
11. Kocaeli İli, Körfez İlçesi, İlimtepe Mahallesi – 3 Etap 520 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilkokul, 1 adet 24 derslikli ortaokul ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.
12. Antalya İli, Akseki İlçesi, Yarpuz Mahallesi – 3 Etap 84 adet konut, 2 adet dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi.

TOKİ Alt Gelir Grubu Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar, TOKİ’den Ev Nasıl Alınır?

TOKİ’nin her konut projesi için fiyatlar özel olarak il bazında belirlenmekte ve satışa sunulan ilanlar ayrı ayrı yayımlanmaktadır. Örneğin, TOKİ Adana Sarıçam konut projesinde 240 ay vadeli konut satışı imkanı sunulmaktadır. Bu projede en düşük peşinat tutarı 87.255 TL, en düşük aylık taksit tutarı ise 3.272 TL olarak belirlenmiştir.

Süreç ihale ilanlarıyla başlamaktadır. İhale tamamlandıktan ve inşaat belirli bir yüzdeye ulaştıktan sonra başvuru ilanları yayımlanmaktadır. Tüm duyurular TOKİ’nin resmi web sitesi olan toki.gov.tr üzerinden yapılmaktadır. İlanlara belirtilen tarihlerde başvurular kabul edilmektedir. Ardından kura çekimleri yapılarak hak sahipleri belirlenmektedir.

Ev Sahibi Olmak İçin Uşak İstanbul İzmir Ankara Denizli Aydın'a Bakın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.