EkonomiGenelTürkiye

GSB 6954 Memur ve İşçi Alımı Başvuruları Yakında Son Buluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur ve İşçi Alımı Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 81 şehirde memur, işçi, psikolog, büro personeli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek olan personellerin seçimi için başvurular başladı ve yarın son gün olarak belirlendi. Adaylar arasındaki seçimde mülakat yapılmayacak ve sadece KPSS puanları dikkate alınacaktır.

Kamu Personeli Alım Şartları

3259 Temizlik Personeli Alımı

Temizlik personeli alımı için, ortaöğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilir. Ankara için en az P-94 puan türünden 50 taban puanı almış olmak gerekmektedir. Bu alıma başvuruda bulunacak adaylardan 59’u Ankara’daki ortaöğretim kurumlarından mezun olmalı, diğer 3.200 kişi ise diğer şehirlerin lise kurumlarında eğitim almış olmalıdır.

3295 Büro Personeli Alımı

Büro personeli alımı için, adayların lisans düzeyinde maliye, muhasebe, kamu yönetimi, iktisat, işletme, uluslararası ilişkiler, insan kaynakları yönetimi, endüstri ilişkileri veya çalışma ekonomisi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. En az P-3 puan türünden 70 puan almış olmak bu alıma başvuruda bulunmak için gerekli şarttır.

400 Psikolog Alımı

Psikolog alımı için, adayların lisans düzeyinde psikoloji bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. En az P-3 puan türünden 70 puan almış olmak bu alıma başvuruda bulunmak için gereklidir.

Memur Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır? Son Başvuru Tarihi Nedir?

Başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlanmıştır. Başvuruları tamamlamak için adayların Gençlik ve Spor Bakanlığı kariyer kapısı, işe alım ve kariyer kapısı resmi internet sitesi üzerinden e-devlet sistemi aracılığıyla çevrimiçi platformda başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta yoluyla kabul edilmeyecektir. Son başvuru tarihi ise 1 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayabilirsiniz.

GSB 6954 Memur ve İşçi Alımı Başvuruları Yakında Son Buluyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.