EkonomiGenelTürkiye

Ünlü Oyuncudan Üzücü Haber: Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu

**Ünlü Oyuncu Hayal Köseoğlu Seçim Sonrası Ağladı**

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, seçimin ilk turundan sonra yazdığı açık mektupla Kemal Kılıçdaroğlu’na olan desteğini net bir şekilde ortaya koymuştu. Seçim sonrası, sosyal medya üzerinde aktif olan ve gündemi yakından takip eden Hayal Köseoğlu’nun ağladığı anın fotoğrafıyla yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Seçim sonrasında yaşadığı duygusal anları gösteren fotoğrafıyla birlikte “Hayırlı uğurlu olsun çatladık patladık” ifadelerini kullanan Hayal Köseoğlu, duygularını takipçileriyle paylaştı.

Ekonomik Durum Analizi

Hayal Köseoğlu, diğer bir paylaşımında ise kendi ekonomik durumuyla ilgili analizlerde bulundu. “Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi…” şeklinde konuştu.

Hayal Köseoğlu’nun seçim sonrası yaşadığı duygusal anlar ve ekonomik durumuyla ilgili yaptığı bu paylaşımlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Oyuncunun cesur ve net duruşu, takipçileri tarafından olumlu şekilde karşılandı.

Ünlü Oyuncudan Üzücü Haber: Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.