EkonomiGenelTürkiye

Halk Ekmek, 2023 KPSS’siz Kamu Personel Alımı İlanı!

Kamu Personel Alımı İlanı: Halk Ekmek Daimî Sevkiyat ve Ön Muhasebe

Devlet Personeli Alımı Başvuru Şartları

İlan açıklamasına göre, Halk Ekmek, daimî bir kişi sevkiyat ve ön muhasebe alanında alım yapacak. Tam zamanlı veya vardiyalı olarak çalışma süresi istenmektedir. Alım için en az lise mezunu adaylar tercih edilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartları size sunuyoruz.

– Kamu haklarından mahrum olmamak Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmak ve adli sicil kaydı bulunmamak,
– İlgili alanda en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak ve ikametgâh adresinin Eskişehir’de olması,
– Başvuruda bulunan erkek adayların askerlikle ilgili bir durumunun olmaması veya askerlik yaşına henüz gelmemiş olmaları, askerlik yaşına gelmiş olan adaylar için ise askerlik görevini tamamlamış veya tecil ettirmiş olmaları,
– 25 ile 35 yaş aralığında olmak, emekli olmamak,
– Herhangi bir üniversitenin maliye, iktisat, işletme gibi bölümlerinden diplomaya sahip olmak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak.

Personel Alımı Başvuruları ve Tarihleri

Eskişehir Halk Ekmek tarafından yapılacak olan daimî sevkiyat ve ön muhasebe personel alımı başvuruları 1 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve 3 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını istenilen belgeyle [email protected] adresine yapmalıdır.

Hatalı veya eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bu ilan Eskişehir iş ilanları kapsamında sunulmaktadır.

Halk Ekmek, 2023 KPSS'siz Kamu Personel Alımı İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.