EkonomiGenelTürkiye

“Opel Corsa Satışlarında Eski Fiyat Avantajıyla En Ucuz Teklifi Kaçırmayın!”

OPEL’İN YENİ FİYATLANDIRMA POLİTİKASI: EYLÜL AYI İÇİN ZAM YOK!

Opel, Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarının sürekli yükselmesine bir dur demek amacıyla harekete geçti. Eylül ayında diğer otomobil markalarının zam yapması beklenirken, Opel sürpriz bir kararla fiyatlarını değiştirmeme kararı aldı. Bu kararla beraber Opel’in tüm otomobil modelleri Ağustos ayı fiyatları üzerinden satışa sunulmaya devam edecek.

EN UCUZ OPEL MODELİ: OPEL CORSA

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarının artmasıyla birlikte, müşteriler daha ekonomik seçeneklere yönelmeye başladılar. Bu nedenle Opel Corsa modeline olan ilgi de artış gösterdi. Eylül ayında Opel Corsa için fiyat listesi açıklandığında en düşük fiyatın 880.900 TL olduğu görüldü.

Opel Corsa’nın Eylül fiyat listesi şu şekildedir:

– Opel Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5 Elegance: 880.900 TL
– Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition: 1.008.900 TL
– Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elegance: 1.060.900 TL
– Opel Corsa 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.191.900 TL

Ayrıca, Opel Corsa’yı satın almak isteyen müşterilere firma tarafından kredi desteği de sunuluyor. Yeni Eylül kampanyası kapsamında Opel Corsa alacak müşterilere, 12 ay vadeli 200 Bin TL kredinin aylık yüzde 1,99 oranında faizle kullanma imkanı tanınıyor.

Opel’in sıfır kilometre otomobil fiyatlarına zam yapmama kararı, müşterilerin tercihlerini belirlemede etkili olacak gibi gözüküyor. Özellikle ekonomik segmentte yer alan Opel Corsa, uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.