EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi’nin Eylül Ayı Promosyon Bombası: 15 bin 600 TL Maaş İmzası!

**Eylül Ayının İlk Promosyon Fırsatı: Yapı Kredi 15.600 TL Maaş Promosyonu İle Karşınızda**

Pandemi döneminde yaşanan enflasyon artışı, vatandaşların satın alma gücünü olumsuz etkiledi. Temmuz ayında gerçekleşen zam, özellikle emekli maaşları üzerinde hayal kırıklığı yarattı ve geçim yükünü daha da ağırlaştırdı. Bu süreçte emekliler, asgari ücretli çalışanlar ve memurlar, bankalardan gelecek promosyon haberlerini bekliyordu. Resmi kurumlar, belediyeler, üniversiteler ve bankalar arasındaki promosyon pazarlıkları hala devam ediyor.

**Yapı Kredi Bankası, Maaş Promosyonunda 15.600 TL Rakamını Açıkladı!**

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, maaş promosyonları için yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görevli olan 1619 memur, sözleşmeli ve kadrolu işçiye toplamda 25.256.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının en yüksek promosyondan faydalanması için 25 Temmuz 2023 tarihinde açık artırma yöntemiyle bankacılık hizmetleri ve promosyon ihalesini gerçekleştirdi.

Canlı olarak gerçekleştirilen ihale sonucunda Yapı Kredi Bankası, 1619 çalışanın hesaplarına toplamda 25.256.000 TL tutarında promosyon ödedi. Personel, Eylül ayı itibariyle ödemeleri almaya başladı ve promosyon tutarını tek seferde nakit olarak hesaplarından çekmeye başladı.

**Yok Böyle İndirim! A101, Fiyatı 90 TL Birden Düşürdü!**

**Vakıfbank, 10.000 TL Fark İle İhtiyaç Kredisi Yayınladı!**

**Emeklilere Özel Yeni Kampanyalar! 8.500 TL, 9.000 TL, 10.000 TL Ödeme Fırsatı!**

**Emeklilere En Yüksek Maaş Promosyonu Hangi Bankada?**

Emekli maaşı alan bireyler için de bankalar arasında pazarlıklar devam ediyor. Bankaların, emekli maaşlarına yeni zam miktarlarını beklediği iddiaları ortaya atıldı. Ekim ayında, en düşük emekli aylığı 10.000 TL olması durumunda, promosyon tutarının 15.000 TL seviyesine çıkabileceği belirtiliyor.

2 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle, ING Bank en yüksek emekli maaşı promosyonunu vermektedir ve otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda promosyon tutarı 10.000 TL olarak uygulanmaktadır.

Yapı Kredi’nin Eylül Ayı Promosyon Bombası: 15 bin 600 TL Maaş İmzası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.