EkonomiGenelTürkiye

gibi modelleri burada bulabilirsiniz.

Renault Fabrika Çıkışlı Garantili 2.El Araç Satışında Yeni Fırsatlar

Renault, tüketicilere farklı seçenekler sunmak için 2.el araç satışına başladığını duyurdu. Bu açıklama ile birlikte 96 nokta kontrolünden geçmiş, 8 yaşından küçük ve 160.000 km’den az olan tüm marka araçlar, renew güvencesiyle sunulan 6-12 ay uzatılmış garantilerle birlikte satışa sunuldu. Bu garantiler, yetkili satış noktalarında sunulan araçlarda oluşabilecek arızalar için koruma sağlamakta ve olası masrafları garanti kapsamında karşılamaktadır. Detaylı bilgi için yetkili satıcılarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Renault ReNEW araç satış ilanları, resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmaktadır. Bu ilanlarda birçok markanın modeline yer verilmektedir. Örneğin, 1998 model Ford Fiesta 230 bin TL, 1997 model Renault R19 ise 232 bin 900 TL fiyatla satışa sunulmaktadır. Ayrıca, 2006 model Opel Corsa 335 bin TL’ye, 2004 model Volkswagen Polo ise 350 bin TL’ye satışa çıkarılmıştır.

Renault Garantili İkinci El Araç / Otomobil Nasıl Satın Alınır?

Tüm ilanlar, kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmaktadır. Araç satın almak isteyen tüketiciler başvurularını, ilanda belirtilen yetkili Renault bayisi üzerinden yapmaktadır. Her ilanda, yetkili satış ofisi ve iletişim bilgileri yer almaktadır.

Bu yeni fırsatlarla birlikte, Renault fabrika çıkışlı garantili 2.el araçlar, piyasada yarışmaya ve tüketicilere daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor. Siz de uygun fiyatlarla güvenilir bir araç sahibi olmak istiyorsanız, Renault 2.el araçları takip etmenizde fayda var. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir araç bulmak için Renault’un resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

gibi modelleri burada bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.