EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank ile Düşük Faizli Kredi Fırsatı! %1.99’luk Faiz Oranıyla 10, 20, 30 Bin TL’lik Kredilerde İndirim!

Nakit Paraya İhtiyacı Olanlara Düşük Faizli Kredi Fırsatı

Finansbank, son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla düşük faizli bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır. Enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşların maaşları erimekte ve banka kredilerine başvurma ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Ancak Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararları sonucunda bankaların ihtiyaç kredisi ve tüketici kredisi faiz oranları da yükselmiştir. Bu durum, düşük faizli kredi veren bankaların sayısının azalmasına yol açmış ve vatandaşları araştırma yapmaya yönlendirmiştir.

Finansbank, düşük faizli kredi arayan vatandaşlara müjdeli bir haber vermektedir. QNB Finansbank, 10, 20, 30 bin TL’ye kadar olan kredileri yalnızca %1.99 faiz oranı ile sunmaktadır. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için Finansbank tarafından avantajlı bir ihtiyaç kredisi fırsatı hazırlanmıştır. Finansbank, en uygun faiz oranı ile kredi veren bankalar arasında yer almakta ve 10, 20 ve 30 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları düşük faizli kredi ile karşılamaktadır. Merkez Bankası’nın faiz kararları sonrasında diğer bankaların faiz oranlarında büyük bir artış yaşanmıştır. Ancak Finansbank, sunduğu faiz indirimi ile vatandaşa destek olmayı sürdürmektedir. Finansbank’ta 50.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı düşük faizli ve size uygun bir ihtiyaç kredisi ile karşılayabilirsiniz.

Finansbank Kredi Başvurusu Şartları

QNB Finansbank, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası için bazı şartları belirlemiştir. Finansbank’tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların en az 18 yaşında olmaları ve gelir belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru sahibinin sigortalılık süresinin en az 6 ay olması şartı aranmaktadır. QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi için kredi puanı sorgulaması da yapmaktadır. Kredi kullanmak isteyen vatandaşların en az 1200 ve üzerinde bir kredi notuna sahip olmaları gerekmektedir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Finansbank’tan bu düşük faizli ihtiyaç kredisine şubeye gitmeden başvuru yapabilirsiniz. Şubeye gitmeden kredi başvurusunda bulunmak isterseniz, Finansbank mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank ile Düşük Faizli Kredi Fırsatı! %1.99'luk Faiz Oranıyla 10, 20, 30 Bin TL'lik Kredilerde İndirim!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.