EkonomiGenelTürkiye

Gece yarısında akaryakıt fiyatları yeniden yükseliyor! Yeni zam düşüşleri bekleyenleri şaşırtacak!

LPG Otogaz Fiyatları Artıyor!

LPG otogaz fiyatlarına bir zam yapılacağı açıklandı. Yapılan bilgilendirmeye göre, LPG otogaz fiyatlarına 1,30 TL’lik bir artış olacak. Bu zam gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak. İstanbul’da LPG otogazın litre fiyatı 17,59 TL, Ankara’da 17,58 TL ve İzmir’de 17,32 TL olacak.

Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Güncel akaryakıt fiyatları, milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İstanbul’da benzin 36,75 TL, motorin 37,89 TL ve LPG otogaz 16,29 TL’ye satılıyor. Ankara’da benzin 37,29 TL, motorin 38,39 TL ve LPG otogaz 16,28 TL’ye satılıyor. İzmir’de benzinin litresi 37,35 TL, motorinin litresi 38,53 TL ve LPG otogazın litresi 16,02 TL’ye satılıyor.

Benzin ve Motorin Zamlanacak mı?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yapılan araştırmaların önemli bir kısmı benzin ve motorin fiyatlarını kapsıyor. Benzin ve motorine gelecek yeni bir zam beklentisi var mı diye merak ediliyor. Şu ana kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, bu ürünlerin maliyetlerinin yükseldiği görülüyor. Brent petrolün varili 89 dolar seviyesini zorlarken dolar kurunda hafif bir yükseliş de mevcut. Tüm bu maliyet artışları sektör kaynakları tarafından yakından takip ediliyor. Büyük bir ihtimalle bu hafta içinde hem benzine hem de motorine zam yapılması bekleniyor. Şu anda herhangi bir açıklama olmasa da son hesaplamaların yapılmaya başlandığı bildirildi.

Gece yarısında akaryakıt fiyatları yeniden yükseliyor! Yeni zam düşüşleri bekleyenleri şaşırtacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.