EkonomiGenelTürkiye

“Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi ve Memur Alımı Kılavuzu”

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 Kamu Personeli Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ilanına göre 76 işçi ve memur alımı yapacak. İşçi alımı için, büro personeli, mühendis, ikinci mühendis, ikinci kaptan, gemici ve yağcı pozisyonlarında alım yapılacak.

Büro Personeli Alımı

İlan kapsamında büro personeli alımı için 2 kişi aranmaktadır. Başvurular, denizcilikle ilgili ön lisans düzeyinde mezun olmuş adaylardan beklenmektedir. Adaylar, deniz ulaştırma işletme, deniz ve liman işletmeciliği, denizcilik, deniz işletmeciliği ve yönetimi, güverte, gemi inşaatı, gemi makineleri işletmeciliği, marina ve yat işletmeciliği, yat kaptanlığı veya gemi makine işletme bölümlerinden mezun olmalıdır.

Mühendis Alımı

Mühendis alımı için 2 kişi aranmaktadır. Adaylar, üniversitelerin denizcilikle ilgili fakültelerinden en az lisans düzeyinde mezun olmalıdır. Fakülteler arasında güverte, deniz ulaştırma işletme mühendisliği, makine, gemi makineleri işletme mühendisliği, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, gemi ve deniz teknolojisi mühendisliği, gemi inşaat mühendisliği ve makine mühendisliği yer almaktadır.

İkinci Mühendis Alımı

İkinci mühendis pozisyonu için 6 kişi aranmaktadır. Adaylar, denizcilikle ilgili fakültelerden lisans düzeyinde mezun olmalıdır. Mezuniyet alanları arasında makine, gemi makineleri işletme mühendisliği, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, gemi inşaat mühendisliği ve makine mühendisliği bulunmaktadır.

İkinci Kaptan Alımı

İkinci kaptan pozisyonu için 6 kişi aranmaktadır. Adaylar, denizcilikle ilgili güverte veya deniz ulaştırma işletme mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmalıdır.

Gemici Alımı

Gemici alımı için 35 kişi aranmaktadır. Adaylar, lise veya dengi bir okuldan mezun olmalıdır. Ayrıca, usta gemici ya da üst yeterliliğe sahip olmalı ve güncel uluslararası sertifikalara (STCW vb.) ve belgelere sahip olmalıdır. Başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından küçük olmalıdır.

Yağcı Alımı

Yağcı alımı için 25 kişi aranmaktadır. Adaylar, lise mezunu olmalı ve yağcı veya üst yeterliğe sahip olmalıdır. Ayrıca, güncel uluslararası sertifikalara (STCW vb.) ve belgelere sahip olmalıdır. Adayların en az 1 yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılmaktadır. İlanlar ve başvuru detayları, Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Not: Başvurular ile ilgili ayrıntılı bilgi Başvuru Kılavuzu’nda yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.