EkonomiGenelTürkiye

TAÜ 4 En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımı

Üniversite İş İlanları

Türk Alman Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak için 2 güvenlik görevlisi ve 2 temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 4 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, kurum tarafından yapılacak kura ve sözlü mülakat sınavı sonucuna göre belirlenecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak, gerekli şartları aşağıda sunmaktayız.

İşçi Alımı Müracaat Koşulları Nedir?

Güvenlik görevlisi alımı: Bu alımlar, bölüm şartı aranmaksızın en az ilkokul, en fazla lise ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılacaktır. Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir ve müracaat tarihine kadar geçerli olmalıdır. Ayrıca, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmeniz ve 35 yaşını doldurmamış olmanız gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir. Kadın adaylar için minimum boy 160 cm, erkek adaylar için ise minimum boy 170 cm olmalıdır.

Temizlik görevlisi alımı: Bu alımlar, en az ilkokul, en fazla lise mezunu adaylar arasından yapılmaktadır ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. Başvuru yapabilmek için 36 yaşını doldurmamış olmanız ve herhangi bir sağlık probleminizin temizlik görevinizi engellememesi gerekmektedir. İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamanız istenebilir. Bayan ve erkek adayların başvuruları kabul edilecektir, ancak erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

Kamu İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

İlan, Üniversite Rektörlüğü tarafından İstanbul iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olup, müracaatlar İŞKUR’un resmi internet sitesi e-şube üzerinden 4 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Başvuruların son müracaat tarihi ise 8 Eylül 2023 olarak belirtilmiştir. Başvurularınızı sadece İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Online başvuruların dışında posta, şahsen veya e-posta ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Temizlik görevlisi alımları, eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak adaylar arasından yapılacaktır.

İŞKUR iş ilan numaraları: 00007766070, 00007766156.

Detaylı başvuru kılavuzu için tıklayınız.

TAÜ 4 En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.