EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası, Emeklilere 6.750 TL Ödeme Yapacak!

Türkiye’de Emeklilere İş Bankası Maaş Promosyonu Kampanyaları

Emekliler için bankaların maaş promosyonu kampanyaları Türkiye’de büyük bir öneme sahip. Maaşlarında bekledikleri zamları alamayan ve Ocak ayına kadar da zorlukla geçinen emekliler, artan maliyetler karşısında ekonomik hayatta mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Hayat pahalılığı her şeye zam gelirken, emekli maaşlarının sabit kalması emekliler için ek kaynaklara olan ihtiyacı artırdı. Bu ek kaynaklar arasında en çok tercih edilen seçenek ise emekli maaş promosyonu kampanyalarından faydalanmak oluyor. Bu noktada, İş Bankası tarafından emeklilere sunulan promosyon tutarları merak ediliyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON KAMPANYASINI DUYURDU!

İş Bankası, Eylül ayı imkanları kapsamında emekli müşterilerine sunduğu fırsatlar hakkında açıklamalarda bulunmaktadır. Banka, emekliler için ödeme tarifesini duyurarak bilgilendirme yapmıştır. Emekli maaşlarını bu bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca başka bir bankaya geçmeme taahhüdü veren emekliler, bu ödemeleri almaya hak kazanmaktadırlar.

Emekli maaş promosyonu kampanyalarının yasal altyapısı, Kasım 2022’de bankalar ile SGK arasında yapılan bir anlaşma ile belirlenmiştir. Bu anlaşmaya göre bankalar, emeklilere 3 yıllık emekli maaş promosyonu sözleşmesi teklif edebilmektedir. Teklif ile birlikte bankalar, SGK tarafından belirlenen asgari maaş promosyonu tarifesinin altında kalmamak kaydıyla ödeme yapmaktadır. İş Bankası, bu asgari tarifenin üzerinde maaş promosyonu ödemesi yaparak emekli müşterileri arasında yer almaktadır.

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında sunduğu ödeme tutarları da açıklanmıştır. Buna göre, 10.000 TL ve üzeri maaşı olan emeklilere 7.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arası maaşı olan emeklilere 6.750 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arası maaşı olan emeklilere 5.250 TL ve 3.500 TL’ye kadar maaşı olan emeklilere 4.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

İş Bankası, emekli müşterilere ihtiyaç kredisi imkanı da sunmaktadır. Talep halinde emeklilere faiz indirimi uygulanarak ihtiyaç kredisi verilmektedir.

İş Bankası, Emeklilere 6.750 TL Ödeme Yapacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.