EkonomiGenelTürkiye

Devlet Destekli Villa Tipi Prefabrik Evlerde Son Fırsat!

Ucuz ve Müstakil Ev Sahibi Olmanın Yolları

ARSA SAHİBİ OLANLAR İÇİN AVANTAJ!

Prefabrik evler, Türkiye’de ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı son iki yılda çok daha değerli hale geldi. Yükselen fiyatlar nedeniyle ev satın almak, birçok vatandaş için imkansız hale geldi. Bu nedenle, ucuz ev sahibi olmanın yollarını araştıranlar için tek bir seçenek kalıyor: prefabrik ev yapmak.

Prefabrik ev yapmanın ucuz bir maliyet gerektirdiği biliniyor, ancak bu evlerin kurulacağı arsa için ayrı bir maliyet ortaya çıkmamalıdır. Dolayısıyla, kendilerine ait bir arsası olanlar için prefabrik ev yapmak oldukça uygun olabilir. Eğer arsa maliyeti de devreye girerse, maliyetler artacağı için bu seçenek çok da cazip olmayacaktır. Kentlerin çeperlerinde bulunan arsalar, prefabrik ev yapımı için oldukça uygun olabilir. Hem şehir yaşamından uzaklaşmadan hem de müstakil ev konforuna sahip olunabilir.

PREFABRİK EV YAPTIRANA DEVLET DESTEĞİ!

Prefabrik ev yapma konusunda devletin vatandaşlara sağladığı bir imkan mevcuttur. Ancak bu desteği alabilmek için ihtiyaç sahibi olmak, sağlıksız bir evde oturuyor olmak ve prefabrik evin yapılacağı arsanın tam hisseli tapusuna sahip olmak gibi bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu şartları yerine getirenler, başvurularını yaptıklarında prefabrik ev yapımında kullanılmak üzere 300.000 TL tutarında destek alabilirler.

94.900 TL’YE MÜSTAKİL EV MÜMKÜN!

Eylül ayında açıklanan prefabrik ev fiyatları kampanyaları sayesinde uygun fiyatlarla müstakil ev sahibi olma imkanı doğmaktadır. İnternet üzerinden bu kampanyalara ulaşmak mümkündür. Bir firmanın duyurusunda prefabrik bir ev için 394.900 TL fiyat belirlendiği görülmektedir. Bu evin 2+1 villa konseptinde olduğu belirtilmektedir. Prefabrik evi yaptırmak isteyenler, devlet desteği ile 300.000 TL indirim alarak sadece 94.900 TL ödeme yapabilirler.

PAZARLIK YAPIN!

Prefabrik ev yaptırırken mutlaka pazarlık yapılması gerekmektedir. Firmalar genellikle liste fiyatı üzerinden satış yapmak isteyeceklerdir. Ancak montaj, nakliye ve ince işçilik gibi detayların kime ait olduğu net bir şekilde belirlenmeli ve bu konuda fiyat indirimi talep edilmelidir. Prefabrik evlerin kar marjları göz önüne alındığında, ekstra indirim elde etmek mümkün olabilir.

Devlet Destekli Villa Tipi Prefabrik Evlerde Son Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.