EkonomiGenelTürkiye

Eylül Ayı Sonuna Kadar Garanti BBVA’dan 1.000 TL Hediye Bonus Kazanma Şansı!

Garanti BBVA Müşterilerine Eylül Ayında 1.000 TL Bonus Fırsatı

Garanti Bankası’nın Yeni Kampanyası ile Müşterilerine Büyük Avantaj

Garanti BBVA, müşterilerine sağladığı yenilikçi kampanyalarla hizmet vermeye devam ediyor. Bonus hediyeleriyle adından sıkça söz ettiren Garanti Bankası, Eylül ayında güncel kampanyalarını duyurdu. Eylül ayı boyunca online olarak yapacağınız başvurularınızda Garanti Bankası size 1.000 TL bonus sunmaktadır. Şubeye gitmek zorunda kalmadan sadece birkaç adımda başvurunuzu tamamlayarak Eylül ayının sonuna kadar bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası’ndan Yeni Müşterilere Cazip Teklif!

Garanti Bankası, son dönemde sunduğu avantajlı kampanyalarla beğeni topluyor. Özellikle Eylül ayına özel olarak duyurulan yeni kampanyasıyla Garanti Bankası, yeni müşterilerine çok cazip bir teklif sunuyor. Garanti Bankası’na yeni katılan müşterilerine 1.000 TL hediye bonus imkanı sunmaktadır. Kampanyaya katılmak için son tarih 30 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. İşte Garanti BBVA’nın Eylül ayı kampanyası detayları:

Garanti Bankası’ndan 1.000 TL Nakit Desteği

Garanti Bankası, Eylül ayında özel olarak hediye nakit desteği sunmaktadır. 1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Garanti Bankası bonus kart kredi kartı kullanıcılarına 1.000 TL hediye bonus verilecektir. Ancak, bu kampanya sadece yeni müşterilere yönelik olup, son dakika açıklamasına göre yeni müşteri olan ve kredi kartı kullanıma başlayan bireylere tek seferlik 1.000 TL ve üzeri harcama yapmaları durumunda 1.000 TL hediye bonusu verilecektir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Tarihler

Garanti Bankası’nın açıklamasına göre bu kampanya 27 Kasım tarihine kadar geçerlidir. Bonusların son kullanma tarihi ise 27 Kasım’dır. Bu tarihe kadar kullanılmayan bonuslar, 28 Kasım tarihine kadar banka tarafından geri alınacaktır. Kampanya hakkındaki detayları Garanti Bankası’nın resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Eylül Ayı Sonuna Kadar Garanti BBVA'dan 1.000 TL Hediye Bonus Kazanma Şansı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.