EkonomiGenelTürkiye

Halkbank Tadilat Kredisi ile Taksitlerinize Ödeme Kolaylığı!

Halkbank Ev Tadilat Kredisi ile Hayallerinizi Gerçekleştirin!

Halkbank, Türkiye’deki vatandaşların her türlü ihtiyaçlarına yönelik kredi imkanları sunmaktadır. Son duyurusuyla, müşterilerine evlerinde yapmak istedikleri tadilatlar için finansman sağlamaktadır. Eğer ev tadilat masraflarınızı karşılamak için peşin ödeme yapamıyorsanız, Halkbank’tan kredi çekerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank, tadilat kredisi ile evlerini yenilemek isteyenlere destek sağlamaktadır.

Halkbank Tadilat Kredisi ile Enerji Tasarrufunu Destekliyor!

Halkbank, iklim değişikliği risklerini bertaraf etmek amacıyla yeni bir politika benimsemiştir. Bu politika çerçevesinde, enerji verimliliği projelerine finansman sağlamaktadır. Evlerde yapılacak tadilatlar da bu projeler kapsamında değerlendirilmektedir. Ayrıca Halkbank, enerji tasarrufuna yönelik tadilat kredisi için geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Halkbank, kampanya açıklaması yaparak sadece ev tadilatlarının değil aşağıdaki ürün ve hizmet alımlarının da kredilendirileceğini duyurmuştur:

  • -A+, A++, A+++ tasarruflu beyaz eşyalar (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, fırın, derin dondurucu, klima, kazan, termosifon)
  • -Doğalgaz (kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri gibi doğalgaz dönüşüm sistemleri)
  • -Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri
  • -Mantolama (dış cephe mantolama)
  • -İkamet edilen konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı
  • -Verimli aydınlatma sistemleri (tasarruflu veya ledli aydınlatma cihazları)
  • -Güneş enerjisi ile ısıtma ve sıcak su sağlayan sistemler (panel, kazan, tesisat, radyatör)
  • -Güneş Panelleri ile Elektrik Üretimi ve Asansör Revizyonu

Halkbank, tadilat kredisi hakkında ek bir bilgilendirme yaparak, geri ödeme seçeneklerinin müşterinin talebine bağlı olarak aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli veya serbest ödemeli şekilde yapılabileceğini belirtmiştir.

Kredi Maliyetleri ve Detayları

Halkbank, tadilat kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 36 ay vadeli ve 50.000 TL kredi imkanı sunmaktadır. Kullandığınız kredi için aylık faiz oranı %3,33 olarak hesaplanmaktadır. Hesaplamalara göre, Halkbank 50.000 TL kredi için 2.766 TL kredi taksiti talep etmektedir.

Halkbank Tadilat Kredisi ile Taksitlerinize Ödeme Kolaylığı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.