EkonomiGenelTürkiye

İhracatçı Birlikleri’nde İdari Memur Olarak Görev Almak İçin 16 Kamu Personeli Alımı

Kamu Personeli Alımı İlanı: Uzman Yardımcısı ve İdari Personel

Kamu Personeli Alım İlanı: İstanbul İhracatçı Birlikleri, kendi bünyesinde 16 uzman yardımcısı ve idari personel alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, kurum tarafından yapılacak sınav sonuçlarına göre belirlenecektir.

Alım Şartları: İçerik ve Başlıklar

İlan metnine göre, uzman yardımcısı ve idari personel pozisyonları için aranan eğitim şartları şu şekildedir:

Uzman Yardımcısı (8 Kişi):

Eğitim: İşletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret, endüstri mühendisliği, matematik, deniz ulaştırma işletme mühendisliği, gemi ve deniz teknolojisi mühendisliği, gemi inşaat mühendisliği, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, gemi makineleri işletme mühendisliği ve işletme mühendisliği bölümlerinden en az 4 yıllık mezun olmak gerekmektedir.

İdari Personel (8 Kişi):

Eğitim: Kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret, istatistik, endüstri mühendisliği, matematik mühendisliği bölümleri. Ayrıca büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, hukuk, büro yönetimi ve sekreterliği, dış ticaret işletme bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Başvuru ve Son Tarih:

İlan, İstanbul iş ilanları kategorisinde yayımlanmış ve başvurular başlamıştır. Başvuruların son tarihi 3 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvurular, İhracat Birlikleri Genel Sekreterliği evrak kayıt birimine şahsen veya posta yoluyla mesai saatleri içerisinde yapılmalıdır. Başvuruların eksiksiz tamamlanması önemlidir.

Başvuru Kılavuzu

İhracatçı Birlikleri'nde İdari Memur Olarak Görev Almak İçin 16 Kamu Personeli Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.