EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası’nın DUYURDUĞU REKOR promosyonuyla, 17:30’da emeklilerin hesabına 12.000 TL yatırılıyor!

**Emeklilere Türkiye İş Bankası’ndan 12.000 TL Promosyon Ödemesi!**

Bankalar tarafından sunulan promosyon ödemeleriyle ilgili olarak, Türkiye İş Bankası emekli vatandaşlara yönelik rekor bir promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Türkiye İş Bankası, 30 Eylül 2023 tarihine kadar yapılan başvurular için emekli vatandaşlara tam 12.000 TL ödeme sunacak. Bu ödeme için başvurular mobil uygulama veya internet bankacılığı aracılığıyla yapılabilir ve tek seferlik olarak emekli vatandaşlarımıza 12.000 TL ödeme yapılacaktır.

**Ödeme 3 Gün İçinde IBAN’a Yatırılacak!**

Türkiye İş Bankası’nın sunduğu promosyon ödemesinden SSK ve bağ-kur emeklileri dahil tüm emekliler faydalanabilecektir. Bu ödeme, emekli vatandaşların belirttikleri IBAN numaralarına yatırılacak olup geri ödemesiz ve karşılıksız olarak gerçekleştirilecektir.

Türkiye İş Bankası’nın emekli promosyon ödemesi için sadece tek bir şart arandığı belirtilmiştir. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların, emekli maaşlarını 3 yıllığına Türkiye İş Bankası’na taşımaları gerekmektedir. Bu taşıma işlemi gerçekleştirildiği takdirde ödeme, 3 gün içinde hesaplara geçirilecektir.

Bu şekilde Türkiye İş Bankası tarafından sunulacak olan emekli promosyon ödemeleri ile ilgili tüm detaylar ve başvuru süreci işte böyle. Siz de bu avantajdan yararlanmak için 30 Eylül 2023 tarihine kadar başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, Türkiye İş Bankası siz değerli emeklilerimize rekor bir promosyon ödemesi yapmaktadır.

İş Bankası'nın DUYURDUĞU REKOR promosyonuyla, 17:30'da emeklilerin hesabına 12.000 TL yatırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.