EkonomiGenelTürkiye

Son Dakika Afet Uyarısı: İzmir, Ankara, İstanbul’da Yaşayanlar!

**Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden güncel hava durumu tahmin raporu – [Tarih]**

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son değerlendirmelere göre, yurdumuzun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Rize ve Düzce çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceğini tahmin ediyor.

Yağışların, İç Ege, Kırklareli, Aydın, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Edirne’nin doğu, Tekirdağ’ın kuzey, İzmir’in güney ve doğu, Ankara’nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

**Kuvvetli Yağışlara Dikkat!**

Yağışların, İç Ege, Kırklareli, Aydın, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Edirne’nin doğu, Tekirdağ’ın kuzey, İzmir’in güney ve doğu, Ankara’nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Bu nedenle, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

**Kuvvetli Rüzgar Uyarısı**

Rüzgarın, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bu duruma karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

**Marmara Bölgesi Hava Durumu**

Marmara bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kırklareli çevreleri ile Edirne’nin doğu, Tekirdağ’ın kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

– Edirne: 20°C, 27°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

– İstanbul: 22°C, 29°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının olması tahmin ediliyor.

– Kırklareli: 19°C, 26°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

– Sakarya: 18°C, 30°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının olması tahmin ediliyor.

**Ege Bölgesi Hava Durumu**

Ege bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinin aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Ege ile Aydın ve Muğla çevreleri ile İzmir’in güney ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

– Afyonkarahisar: 15°C, 27°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olması tahmin ediliyor.

– Denizli: 20°C, 32°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olması tahmin ediliyor.

– İzmir: 22°C, 32°C. Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağan

Son Dakika Afet Uyarısı: İzmir, Ankara, İstanbul'da Yaşayanlar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.