EkonomiGenelTürkiye

“200 TL Para İadesi Fırsatı! BİM, ŞOK, Carrefour, A101, Migros Alışveriş Yapanlar Dikkat!”

BİM ŞOK Carrefour A101 Migros’tan alışveriş yapanlar hemen fişine baksın! 200 TL para iadesi alabilirsiniz

Türkiye’deki Enflasyon Artışı ve Gıda Ürünlerine Zam

Türkiye’de yükselen enflasyon iğneden ipliğe pek çok ürüne zam gelmesine neden olurken, fiyatı en çok zamlanan ürünlerin başında gıda ürünleri yer almaktadır.

Market Kampanyaları ve Vakıfbank Kartı Sahiplerine Yeni Fırsatlar

Vatandaşın cebindeki yangını arttıran zamlar sonrasında market kampanyaları yakın takip altına alınmış ve Vakıfbank kartı olan kişilere yönelik yeni fırsatlar sunulmuştur. Markete gitmeden önce kampanyaya katılan kişiler harcadıkça indirim kazanacak ve toplamda 200 TL para iadesi alma fırsatı yakalayacaklardır.

VAKIFBANK BANKOMAT KART MARKET KAMPANYASI EYLÜL 2023!

Vakıfbank Eylül 2023 Kampanyası

Vakıfbank, Türkiye’nin en çok müşteriye sahip bankalarından biri olarak Eylül ayına özel yeni kampanyalarını duyurmuştur. Bu kampanyalardan biri, “Gıda marketi alışverişlerinize 200 TL Worldpuan!” şeklinde duyurulmuştur. Kampanyanın koşulları ise aşağıdaki gibidir:

Kampanya Koşulları

  • VakıfBank Worldcard ile 1-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerindeki World üye işyerlerinden tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişlerden sonra her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL olmak üzere toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Alışverişler WORLD POS’larından yapılmalıdır.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.

Kampanyaya Katılım Yöntemleri

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazarak bir boşluk bırakıp kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS olarak gönderebilir veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden yer alan ”Cepte Kazan” bölümünden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj, tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya katılma işlemini 1-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kazanılan Paraların Kullanımı

Kampanyaya katılan kişilerin yapmış oldukları harcamalar üzerinden kazandıkları paralar, kredi kartlarına ödül olarak iade edilecek ve bir sonraki alışverişlerinde harcamalarından düşürülecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.