EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere özel: Halkbank’tan avantajlı taksitlerle 50.000 TL ihtiyaç kredisi

Emeklilere Özel Halkbank İhtiyaç Kredisi

Emekliler için finansal desteklere yönelik arayışlar Türkiye’de devam ediyor. Ocak ayına kadar herhangi bir zam alamayacakları kesinleşen emekliler, şimdi kendilerini yılbaşı zamına hazırlamaya çalışıyorlar. Mevcut maaşları ve yaşanan pahalılık karşısında emekliler, bir çıkış yolu aramaktadır. Bu doğrultuda, Halkbank tarafından emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi teklifi sunulmuştur.

Sadece Emekliler Başvurabilir

Halkbank’ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sağladığı kredi imkanının faiz indirimli olduğu bildirilmektedir. Emekliler, bankanın normal ihtiyaç kredisi kampanyasına göre daha düşük bir faiz oranıyla kredi kullanabilmenin maliyet avantajını elde edebilirler.

Emeklilere verilecek olan ihtiyaç kredisinin bazı ödeme avantajları da bulunmaktadır. Emekliler kendi tercihlerine göre özel bir ödeme planı seçebilirler. Aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli ödeme planlarından birini seçen emekliler, ihtiyaç kredisi geri ödemelerini bütçelerine en uygun şekilde gerçekleştirebilirler.

Halkbank’ın emeklilere ihtiyaç kredisi için uyguladığı aylık faiz oranı yüzde 3,29 olarak belirtilmektedir. Bankanın normal ihtiyaç kredisi faizi ise yüzde 3,35’tir. Sadece emekliler, çok düşük bir faiz indirimi elde edebilirler.

Emeklilerin bu imkandan yararlanabilmesi için önemli bir koşul bulunmaktadır. Emekli müşterinin maaşını Halkbank’tan alıyor olması gerekmektedir. Eğer müşterinin maaşı başka bir bankada ise, emekli maaşının Halkbank’a taşınması gerekmektedir. Bu şekilde çekilen ihtiyaç kredisinde, müşteriye ayrıca 5.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyeti Ne Kadar?

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapan emekliler, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası’ndan yararlandıklarında, kredi hesaplamaları aylık yüzde 3,29 faiz oranıyla yapılmaktadır. 36 ay vadeli 50.000 TL kredi için emekli müşteriler, aylık 2.746 TL kredi taksiti ödemektedirler. Emeklilerin çekeceği ihtiyaç kredisi için tek bir masraf bulunmaktadır, bu da 287 TL tutarındaki kredi tahsis ücretidir.

Emeklilere özel: Halkbank'tan avantajlı taksitlerle 50.000 TL ihtiyaç kredisi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.