EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Faiz Değişimi: Konut, Taşıt, İhtiyaç Kredisi Taksit Tabloları Güncellendi!

HALKBANK’IN KONUT, TAŞIT VE İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ 2022

HALKBANK NEDEN FAİZLERİ DEĞİŞTİRDİ?

Halkbank, Türkiye’de en çok kredi kullandıran bankalar arasında zirvede yer alıyor. Bu nedenle Halkbank’ın kredi faizinde yaptığı en küçük değişiklik bile milyonlarca vatandaşı doğrudan etkiliyor. Kredi kullanmayı planlayanlar, kendilerine sunulacak olan faiz oranlarını titizlikle takip ediyorlar. Halkbank, kredi maliyetlerinde son bir değişiklik daha yaptı. Peki Halkbank’ın konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ OLDU?

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler artık yüzde 3,35 faiz oranıyla karşılaşıyorlar. 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı 4.759 TL oluyor. Bu kredi için müşteriler toplamda 114.227 TL geri ödeme yapmış oluyorlar.

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ OLDU?

Halkbank’ın konut kredisi faizi aylık yüzde 2,99 olarak belirlendi. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekilmesi durumunda, Halkbank’ın “Hesaplı Evim Konut Kredisi Kampanyası” kapsamında aylık kredi taksiti 30.797 TL oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 3.695.719 TL olarak açıklandı.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ OLDU?

Halkbank’ın taşıt kredisi faiz oranı da değişti. Müşteriler, aylık yüzde 3,15 faiz oranı ile taşıt kredisi çekebiliyorlar. 48 ay vadeli 280.000 TL taşıt kredisi için aylık taksit tutarı 13.412 TL oluyor. Bu kredi için müşteriler, 4 yıl vadeli süre boyunca toplamda 644.208 TL geri ödeme yapmış olacaklar.

Halkbank’ın yeni kredi faiz oranlarıyla beraber yapılan maliyet hesaplamalarını incelediğimizde, yine avantajlı oranlarla konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi sunduğunu görüyoruz. Özellikle konut kredisi faiz oranı, uzun vadelerde dahi rekabetçi bir seviyede bulunuyor.

Halkbank, müşterilerine sunduğu uygun kredi seçenekleriyle finansal ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam ediyor. Yeni faiz oranlarını ve kredi başvurusu için gereken belgeleri öğrenmek için en yakın Halkbank şubesine başvurabilirsiniz.

Halkbank'tan Faiz Değişimi: Konut, Taşıt, İhtiyaç Kredisi Taksit Tabloları Güncellendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.