EkonomiGenelTürkiye

Huzurevleri İş İlanları: KPSS’siz Personel ve İşçi Alımları İŞKUR’da

Güncel İŞKUR İlanları: Personel Alımı İlanları

İŞKUR İle Huzurevlerine Personel Alımı İlanları

Huzurevlerine personel ve işçi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek olan alımlar için; hasta ve yaşlı bakım elemanları, hasta refakatçileri, temizlik görevlileri ve güvenlik görevlileri kadroları başta olmak üzere daha birçok farklı kadroda personel alımı yapılacağı açıklandı.

Personel Alımı Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesine kayıtlı adaylar arasından yapılacak olan bu alım için Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız ve unvanlara göre farklılıklar göstermekle birlikte en az ilkokul mezunu olmanız gerekmektedir. Ayrıca kurum tarafından yapılacak olan görüşme sonucunda belirleneceksiniz ve mülakat şartı olmadan personel alımı yapılacaktır. Kamupersonelialim.com yazarları olarak sizlere ilanın detaylarını hazırladık.

Alım Yapılacak Şehirlerin Listesi

Alımlar, İstanbul, Ankara, Denizli, Kayseri, İzmir, Tekirdağ, Mersin, Bursa, Gaziantep, Adana, Antalya ve Balıkesir illerinde yapılacaktır. Temizlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakım elemanı, hasta refakatçisi ve güvenlik görevlisi kadrolarında alım yapılacaktır.

Kamu İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Verdiğimiz başvuru linkini Google’da aratarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Sayfada iş arayan girişi bölümüne şifreniz ve T.C. kimlik numaranızla giriş yaptıktan sonra iş ilanları yazan butona tıklayarak huzurevi yazıp ara butonuna tıklayarak huzurevi ilanlarına ve son müracaat tarihlerine ulaşabilirsiniz. Başvurularınızı açılmış olan link üzerinden online veya kurum tarafından belirtilen şekilde tamamlayabilirsiniz. Başvuru ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/

Huzurevleri İş İlanları: KPSS'siz Personel ve İşçi Alımları İŞKUR'da

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.