EkonomiGenelTürkiye

Kamu 126 Daimi Temizlik Personeli ve İşçi Alımı: İş Fırsatlarıyla Dolu Bir Olanak

Kamu Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

Kamu Personel Alımı İlanı: İBB İş İlanları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş., yeni bir iş ilanı yayınladı. Şirket, 2 mobil teknik personel, 36 teknik personel ve 88 temizlik personeli olmak üzere toplamda 126 personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanının detayları, Kamu Personeli Alımı ekibi tarafından haberin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların belirli şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar arasında; kamu haklarına sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, olumlu arşiv ve güvenlik soruşturması sonuçlarına sahip olmak gibi kriterler bulunmaktadır. Başvuru şartlarının tamamı Kamu Personeli Alımı ekibi tarafından detaylı bir şekilde sunulmuştur.

Ayrıca, başvuruda bulunan adayların daha önce görev aldığı kamu kurumlarından ahlaki veya disiplinsizlik nedenleriyle çıkarılmamış olması, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması ve en az ilkokul diplomasına sahip olması gerekmektedir.

Mobil Teknik Personel Başvuru Şartları

  • Kaynakçılık, elektrik, sıhhi tesisat, demir doğrama, boya, imalat, tamirat işçiliği gibi konularda bilgi ve tecrübeye sahip olmak

Teknik Personel Başvuru Şartları

  • Sıhhi tesisat, elektrik, inşaat, boya vb. alanlarda tecrübe sahibi olmak

Temizlik Personeli Başvuru Şartları

  • Tercihen 2 yıl tecrübe sahibi olmak

Kamu Personel Alımı Başvuruları

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından yapılan daimi personel alımı başvuruları 6 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Adaylar, başvurularını kariyer.ibb.istanbul (Genel Başvuru Alanı) adresine 12 Eylül 2023 tarihine kadar yapmalıdır.

Kamu 126 Daimi Temizlik Personeli ve İşçi Alımı: İş Fırsatlarıyla Dolu Bir Olanak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.