EkonomiGenelTürkiye

Teşkilat dizisinde sarsıcı değişiklik! Zehra karakteri veda ediyor! Yeni oyuncu kim olacak?

Teşkilat Dizisi Yeni Sezonunda Kadro Değişikliği

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezon öncesinde bir ayrılık yaşadı. Deniz Baysal, diziye ilk bölümden itibaren dahil olmasına rağmen kadrodan ayrılırken yerine Aybüke Pusat seçildi.

Dışişleri Özel Birim Yöneticisi Olarak Karşımıza Çıkacak

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, TRT’nin fenomen dizisi Teşkilat’ın başrol kadın oyuncusu için uzun bir oyuncu listesi hazırlanmış ancak bir türlü karar verilememişti. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Aybüke Pusat ile anlaşma sağlandı. Pusat, Dışişleri’nde özel bir birimin yöneticisi olan Neslihan karakterine hayat verecek. Aynı zamanda Serdar Yeğin’in canlandırdığı Uzay karakteriyle yakın temas halinde olacak. Başlangıçta yeni kadın oyuncunun ismi Canan olarak düşünülse de daha sonra rol için Neslihan adı seçildi.

Ömer ve Neslihan’ın Yolları Kesişecek

Dizide, babası Çetin eski bir büyükelçi olan ve oldukça iyi eğitimli Neslihan, Bosna’da Ömer (Murat Yıldırım) sayesinde bir saldırıdan kurtulmuştur. Bosna’daki saldırı sonrasında, düşmanla sahada mücadele edebilecek bir ekip kurma kararı alınır. Neslihan, bu yeni ekibin kurulmasında görev alır. Sahadaki liderlik için ise aklında Ömer Atmaca vardır. Ömer, bir MİT efsanesi olarak tanınır ve yıllar önce kaybettiği annesinin acısını hala kalbinde taşıyan Neslihan ile aralarında zaman içinde yakınlaşma yaşanacaktır.

Teşkilat dizisinde sarsıcı değişiklik! Zehra karakteri veda ediyor! Yeni oyuncu kim olacak?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.