EkonomiGenelTürkiye

240 Ay Vadeli 500.000 TL Konut Kredisi: Garanti BBVA Taksitleri Açıkladı!

Garanti BBVA’dan 240 Ay Vadeli Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olun!

Konut sahibi olma hayali kuranlar, bankaların konut kredisi imkanlarından faydalanarak bu hayallerini gerçekleştirebilmektedir. Birikim yapmış olan insanlar, topladıkları paranın eksik kalan kısmını konut kredisi kullanarak tamamlayabilmektedirler. Ancak hiçbir birikimi olmayanlar için şu anda konut sahibi olma imkanı bulunmamaktadır. Konut kredisi sektöründe en farklı ve avantajlı kampanyalardan birini düzenleyen Garanti BBVA, müşterilerini kredi maliyetleri konusunda bilgilendirmektedir.

Garanti BBVA’nın 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası!

Türkiye’de bankaların genellikle konut kredisi kampanyalarındaki vade süresi 120 ay ile sınırlıdır. Bu da bankaların en uzun vadeyi 10 yıl olarak belirlemelerine neden olmaktadır. Ancak Garanti BBVA, müşterilerine yıllardır 240 ay vadeli konut kredisi imkanı sunmayı sürdürmektedir. Bu uzun vadeli konut kredileri, bazı müşteriler için oldukça cazip bir seçenek olabilmektedir. Garanti BBVA, 20 yıl vadeli konut kredisi için de uygun koşulları açıklamıştır.

Konut Kredisi Çekerken Uygulanan Kurallar!

Konut kredisi çekerken, bankaların uygulaması gereken genel kurallar bu kampanya için de geçerlidir. Müşterilerin kredi çekmek amacıyla alacakları konut, banka adına ipotek edilmektedir. Kredi borcu tamamen ödenene kadar bu ipotek kaldırılmamaktadır. Borç kapatıldığında ise ipotek kaldırılmaktadır. Banka, bu ipoteği verdiği kredinin bir tür garantisi olarak kullanmaktadır. Bundan dolayı genellikle müşteriden kefil veya teminat gibi taleplerde bulunulmamaktadır. Bu durum, müşteriler için bir avantaj sağlamaktadır.

Taksitlerin Günü Gününe Ödenmesi Önemlidir!

Konut kredisi gibi bankacılık ürünleri, uzun süreli finansal işlemleri ifade etmektedir. Bu nedenle maliyetlerin de buna göre hesaplandığı unutulmamalıdır. 20 yıl vadeli konut kredisi çeken müşterilerin, taksitlerini günü gününe ödemesinin büyük bir önemi vardır. Eğer müşteriler taksitlerini geciktirirlerse, gecikme faizi ile karşılaşacaklardır. Bu durumda konut kredisi için toplam ödeme miktarı artacak ve fazladan ödeme yapılacaktır. Bu nedenle taksitleri aksatmamak, fazladan ödeme yapmak istemeyenler için önemlidir.

240 Ay Vadeli Konut Kredisi Maliyet Hesaplaması

Garanti BBVA’dan 240 ay vadeli 500.000 TL konut kredisi kullanan müşteriler, bankaya 20 yıl boyunca her ay 20.951 TL ödeme yapmaktadırlar. Toplam kredi maliyeti ise 20 yıl sonunda 5.029.980 TL olacaktır.

240 Ay Vadeli 500.000 TL Konut Kredisi: Garanti BBVA Taksitleri Açıkladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.