EkonomiGenelTürkiye

Acun Medya 7 Branşta Personel Alımı İlanı

Acun Medya İşçi İş İlanları

Acun Medya, istihdam etmek üzere kendi bünyesinde güncel bir açıklama yapmıştır. Tecrübeli ve tecrübesiz kişilerin başvurabileceği iki ayrı kategori bulunmaktadır. İlan hakkındaki detaylar ve başvuru linki haberimizde yer almaktadır. Kamupersonelialim.com ekibi olarak size gerekli olan şartları sunuyoruz.

Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar ve Şartları

Tasarımcı alımı: Hazır giyim ve ayakkabı sektöründe en az 5 yıl mesleki deneyime sahip, üniversitelerin lisans düzeyinde tekstil ve moda tasarım bölümlerinden mezun kişiler arasından alım yapılacaktır. Tasarım programlarına hakim olmanız ve mesleki İngilizce bilginizin olması gerekmektedir. Ayrıca modayı ve trendleri yakından takip etmeniz beklenmektedir.

Toptan satış bölge müdürü: Lisans düzeyinde bölüm şartı aranmamaktadır. Ancak spor giyim alanında en az 5 yıl mesleki deneyime sahip, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip, analitik düşünebilen adaylar tercih edilecektir. B sınıfı sürücü belgenizin olması, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylı olmanız ve aktif olarak araç kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca iletişim becerilerinizin yüksek olması istenmektedir.

Yayın operatörü alımı: Medya sektöründe kariyer hedefi olan lisans mezunları arasından alım yapılacaktır. MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilme yeteneğine sahip olmanız istenmektedir.

İspanyolca tercüman alımı: İlgili alandan mezun olmanız beklenmektedir. Ayrıca İspanyolca dilini yazılı ve sözlü olarak ana dil seviyesinde konuşabiliyor olmanız gerekmektedir.

Bilet satış yetkilisi alımı: Otelcilik bölümünden lisans mezunu olmanız gerekmektedir. Ayrıca Office programlarını ileri seviyede kullanabilme yeteneğinizin olması istenmektedir.

Set personeli alımı: Çekim alanlarında görevlendirmek üzere personel alınacaktır.

İdari işler personeli alımı: Engelli personel kadrosunda alım yapılacaktır. İlgili alanda 1 yıl deneyimli olmanız gerekmektedir.

Acun Medya Personel Alımı İlanları Başvuruları Nasıl Yapılır?

İlanlara başvurular başlamıştır. Elektronik başvurularınızı https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Acun Medya 7 Branşta Personel Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.