EkonomiGenelTürkiye

SPK 100 Kamu Memur Alımı 11 Eylül Tarihinde!

SPK Kamu Memur Alımı İş İlanları

SPK Kamu Memur Alımı Duyurusu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 100 memur alımı yapacağını duyurdu. İş ilanıyla ilgili ayrıntılar Resmi Gazete’de yayımlandı. İş başvurularıyla ilgili gereklilikleri ve detayları burada bulabilirsiniz.

Devlet Memuru Alımı İş İlanına Başvuru Şartları

Söz konusu alımda, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip, medeni haklarını kullanabilme ehliyetine sahip ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış kişiler başvuru yapabilirler.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Adayların, iktisadi ve idari bilimler, yönetim bilimleri, siyasal bilgiler, işletme, iktisat, işletme ve ekonomi, ekonomi ve yönetim bilimleri, fen edebiyat, mühendislik, ticari bilimler, iktisadi ve idari bilimler, hukuk, sosyal bilimler veya uygulamalı bilimler alanından mezun olmaları gerekmektedir.

Adaylar, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından yaşlılık, emeklilik veya malullük aylığından faydalanamayan ve emekli olmayan kişiler arasından seçilecektir. Başvurabilmeniz için 18 yaşını tamamlamış olmanız gerekmektedir ve 36 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

KPSS Şartları

SPK Kamu Memur Alımı için KPSS’ye girmiş olmanız gerekmektedir ve en az bir puan türünden (P 1, P 2, P 3, P 4, P 8, P 9 veya P 11) 75 taban puan almış olmanız gerekmektedir.

Başvuru Şekli ve Tarihleri

E-devlet üzerinden Sermaye Piyasası Kurulu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden 11 Eylül 2023 (23:59) tarihine kadar başvurularınızı tamamlamanız gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

SPK 100 Kamu Memur Alımı 11 Eylül Tarihinde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.