EkonomiGenelTürkiye

Türk Telekom KPSS Şartı Olmadan 7 Kadroda Personel Alıyor

Türk Telekom İş İlanları

Türk Telekom, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 7 farklı kadroda personel alımı yapacaktır. Bu alım, en az lise mezunlarından olacak olup, önlisans ve lisans mezunları için de uygun kadrolar mevcuttur. KPSS şartı aranmaksızın gerçekleşecek olan personel alımı ilanına başvurular 81 ilde yaşayan ve belirtilen şartları sağlayan kişilerden kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartları sunduk.

Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Mağaza Satış Uzmanı: Lise veya dengi okullardan mezun, en az bir yıl mağazacılık tecrübesi olan ve diksiyonu düzgün kişilerden alım yapılacaktır. İletişim becerilerinin yüksek olması ve müşteri odaklı çalışma prensiplerini benimsemiş olmanız gerekmektedir.

Veri Güvenliği ve Bütünlüğü Uzmanı/Kıdemli Uzmanı: Siber güvenlik alanında deneyimli lisans mezunlarından alım yapılacaktır. Şirket bilgi sistemlerinde bulunan kritik verilerin tespit edilmesi amaçlı yapılacak olan alımda, kritik verilerin tanımlanması konusunda da deneyimli olmanız beklenmektedir.

Senior Product Manager (Bilgisayar Mühendisi): Bilgisayar mühendisliği alanından mezun olan kişilerden alım gerçekleşecektir. Adayların analitik yeteneklerinin gelişmiş ve insan ilişkilerinde güçlü olması gerekmektedir.

İş Güvenliği ve Çevre Uzmanı: Mühendislik bölümlerinden mezun olan adaylardan alım yapılacaktır. Tercihen Çevre Mühendisliği bölümü mezunu olmanız gerekmektedir. İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip, A sınıfı ve iş güvenliği uzman belgesine sahip adaylardan alım yapılacaktır.

Kurumsal Risk Yönetimi Uzmanı: Lisans mezunu olan ve iç kontrol ve risk yönetimi alanında en az 2 yıl tecrübesi olan adaylar arasından alım gerçekleşecektir. Veri analizi ve modelleme yaklaşımları konusunda bilgi sahibi olmanız beklenmektedir.

Hazine Operasyonları Uzmanı Alımı: Minimum 2 yıl finans ve muhasebe bölümlerinde iş tecrübesi olan ve ilgili bölümlerden mezun adaylar arasından alımlar yapılacaktır. Aynı zamanda Microsoft Office programlarını iyi seviyede kullanabilmeniz gerekmektedir.

Veri Tabanı Kıdemli Uzman: Elektrik elektronik, matematik veya bilgisayar mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun, veri tabanı yönetimi konusunda minimum 5 yıl iş deneyimi olan kişilerden alım yapılacaktır. Zamanı etkin kullanabilen ve iş planlaması yapabilen kişiler tercih edilecektir.

İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Güncel olarak yayımlanan ilanlara başvurular başlamış durumdadır. Son başvuru tarihi 8 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı çevrimiçi olarak https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/ilan/site.aspx adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom KPSS Şartı Olmadan 7 Kadroda Personel Alıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.