EkonomiGenelTürkiye

“16 Milyon Emekli İçin REKOR PROMOSYON: 4A, 4B ve 4C Emeklilerine 9200 TL Ödeme!”

4A, 4B ve 4C Emeklileri İçin 9200 TL Ek Ödeme Duyurusu

Ağustos ayında emeklilere yapılan ek ödemeler, Eylül ayında da devam edecek. 4A, 4B ve 4C emeklilerine yönelik olarak duyurulan ek ödemeler, IBAN üzerinden 09.30’da 9200 TL olarak gerçekleşecek. Bu ödemeyle ilgili şartlar ve detaylar ise aşağıda yer almaktadır.

Eylül Ayının İlk Promosyon Ödemesi Verilecek

Emekli vatandaşlar, finansal sıkıntılarını hafifletmek amacıyla bankaların sunduğu promosyon ödemelerini büyük bir ilgiyle takip etmektedir. Bu konuda yapılan duyurular ve kampanyalar, emekliler tarafından merakla beklenmektedir. İlk promosyon ödemesi duyurusu ise Finansbank tarafından yapıldı. Finansbank, 4A, 4B ve 4C emeklilerine 9200 TL ek ödeme yapacağını açıkladı. Bu ödeme, 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında verilecek ve başka bir koşul aranmayacak. Emekli vatandaşlar, bu ödemeden karşılıksız ve geri ödemesiz nakit para desteği alabilme imkanına sahip olacak.

Başvurular, 1 Eylül saat 08.30’da Başlıyor

1 Eylül saat 08.30 itibariyle promosyon ödemesi için başvurular başlayacak. Başvuru işlemleri, hem şubelerden hem de dijital bankacılık üzerinden kolayca gerçekleştirilebilecek. Emekli vatandaşlar, başvurularını tamamladıktan sonra promosyon ödemelerini IBAN hesaplarında 3 gün içinde alabilecekler. Bu promosyon ödemesinden hem halihazırda emekli olanlar hem de yeni emekli olanlar yararlanabilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.