EkonomiGenelTürkiye

“EK ÖDEME: 4A, 4B ve 4C Emeklilerine 9.200 TL IBAN İle Duyuru Yapıldı!”

Emekliye Ek Ödeme Kampanyası Başlıyor: İşte Detaylar

Eylül Ayında Emeklilere Ek Ödeme Duyurusu

Emekli vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Bankaların düzenlediği ek ödeme kampanyası kapsamında 1 Eylül tarihinde 08.30’da 9.200 TL tutarında bir ödeme yapılacak. Bu ek ödeme için başvuru koşulları ve detaylar haberimizde.

Eylül Ayının İlk Promosyon Ödemesi

Emekli vatandaşlar maddi açıdan rahatlamak için bankaların sunduğu promosyon ödemelerini büyük bir ilgiyle takip ediyor. Yarın başlayacak kampanyalar için ise daha şimdiden rakamlar belirlenmeye başlandı. Emekliler için ilk promosyon ödemesi duyurusu Finansbank tarafından verildi.

Finansbank, 4A, 4B ve 4C emeklilerine 9.200 TL ek ödeme yapacağını açıkladı. Emekli vatandaşlar için en yüksek promosyon ödemesi sunan bankalardan bir tanesi olan Finansbank, bu ödemeyi sadece 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında verecek. Ek bir koşul aranmadan net promosyon 9.200 TL olacak.

Başvurular, 1 Eylül 08.30’da Başlıyor

1 Eylül saat 08.30 itibarıyla promosyon ödemesi başvuruları alınmaya başlanacak. Emekli vatandaşlar başvuru işlemlerini şubelerden veya dijital bankacılık üzerinden kolayca yapabilecekler. Başvuruların ardından ödemeler, 3 gün içerisinde belirtilen IBAN’lara aktarılacak. Hem mevcut emekliler hem de yeni emekli olanlar bu kampanyadan yararlanabilecekler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.