EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’tan 60 Ay Vadeli Taşıt Destek Kredisi Müjdesi!”

Halkbank, 60 Ay Vadeli Taşıt Destek Kredisi İle Araç Alımını Kolaylaştırıyor!

HALKBANK ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! KİMLER 60 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Halkbank, sıfır ve 2.el taşıt kredisi paketlerinde 60 ay vadeli kredi seçeneği sunarak araç almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Son dönemde yükselen araç fiyatları nedeniyle nakit birikimiyle araba sahibi olmak zorlaşan vatandaşlar için bu destek kredisi oldukça avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Kimlerin bu taşıt kredisi kampanyasından yararlanabileceğine gelin birlikte bakalım.

Ticari Araç İşletmecileri (Esnaf odası/dernek/birlik üyesi ticari taksi, taksi dolmuş, minibüs işletmecileri)

Şoför Esnafına Plaka/Hat Teminatlı Kredi adı altında sunulan bu kredi paketi, ticari araç ve işletme kredisi ihtiyaçlarını finanse etmeyi hedefliyor. Plaka/Hat Alım Kredisi, Plaka Teminatlı İşletme Kredisi, Plaka Teminatlı Araç Alım Kredisi, Servis Aracı Alım Kredisi seçenekleriyle 60 aya kadar vadeler sunuluyor.

Halkbank Araç Kredisi Kampanyası Detayları

1) Plaka/Hat Alım Kredisi

Ticari taksi, taksi dolmuş ve minibüs işletmecileri bu krediyle azami 60 aya varan vadelerde kredi kullanabilirler.

2) Plaka Teminatlı İşletme Kredisi

Ticari taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis taşımacılığı işletmecileri için araç bakım-onarım giderleri, lastik, yedek parça masrafları ve diğer ihtiyaçların karşılanması amacıyla 60 ay vadeli kredi kullanma imkanı sunuluyor.

3) Plaka Teminatlı Araç Alım Kredisi

Ticari taksi, taksi dolmuş ve minibüs işletmecileri, sıfır (0) km ve 2. el ticari araç alımları için uygun vadelerle 60 aya kadar kredi kullanabilirler.

4) Plaka Teminatlı Servis Aracı Alım Kredisi

Servis taşımacılığı yapan işletmecilere, sıfır (0) km ve 2. el servis aracı alımları için 60 aya varan vadelerle kredi desteği sunuluyor.

Kredi paketlerinden yararlanmak isteyen kişiler, başvurularını Halkbank şubelerinden gerçekleştirebilirler. Unutmayın, 60 ay vadeli taşıt kredisi sadece bu paketler için geçerlidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.