EkonomiGenelTürkiye

“İslam Memiş: Gram Altında Rekor Gelir, 3.500 TL Olacak!”

Altının Fiyatının Yükseldiği Tahmin Ediliyor

ONS ALTININ KISA VADE HEDEFİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirdi ve yeni fiyat tahminlerini açıkladı. İslam Memiş’e göre, altın yatırımı yapmak isteyenler için son alım fırsatı verildi. Ekim ayından sonra altın fiyatlarının soluk almadan yükselmeye başlayacağını belirtiyor.

İslam Memiş, ons altının kısa vadeli hedefini açıkladı. Ons altın için Ekim ayından itibaren rüzgarın tersine döneceğini ve 2.000 dolar seviyesini göreceğimizi söyledi. Yıl sonunda ise 2.080 ve 2.150 dolar seviyelerinin takip edileceğini belirtti. Ons altında kısa vadeli baskı devam etse de orta ve uzun vadede yön yukarıya doğru olacak.

SON ALIM FIRSATI

İslam Memiş, gram altın fiyatı hakkında da değerlendirmeler yaptı. İnternette gram altının fiyatını 1.660 TL seviyesinde görebilirsiniz. Kuyumcularda ise fiyat 1.700 TL ile 1.708 TL arasında değişiyor. İslam Memiş’e göre, 1.700 TL’nin altındaki fiyatlar orta ve uzun vadede mutlaka alım fırsatı olarak değerlendirilmelidir. Altın borcu olan, düğün yapacak olan, elinde TL bulunduran ve altın yatırımı yapmayı düşünen kişilerin bu fiyatların kalıcı olmayacağını ve alım yapmaları gerektiğini vurgulamaktadır. FED toplantısına kadar baskı olacak ve toplantı sonrasında altın fiyatlarının yükselmeye başlayacağını ifade ediyor.

REKOR GELİYOR!

İslam Memiş, altın fiyatlarında rekor beklentisini dile getiriyor. Ons altın tarafından baskı devam etse de doların güçlü durduğu için gram altında düşüş görülmüyor. Ekim ayında gram altında yeni rekorlar bekleniyor. Eylül ayında gram altındaki her düşüş altın yatırımcıları için bir fırsat olacak. Sonrasında ise altında soluk almadan yükselişler meydana gelebileceği söyleniyor.

GRAM ALTIN FİYAT TAHMİNLERİ

İslam Memiş, gram altın fiyat tahminlerini de paylaşıyor. 2024 yılında gram altının 2.500 TL ve üzerindeki rakamları göreceğimizi söylüyor. 2025 yılında ise gram altının 3.500 TL ve üzerindeki fiyatları konuşacağımızı belirtiyor. Bu süreçte alım fırsatı verilmeyeceği için altın yatırımı yapacak olanların bu ay sonuna kadar harekete geçmeleri gerektiğini vurguluyor. Aksi takdirde, yükselişe geçen gram altını yüksek fiyattan almak zorunda kalacaklarını dile getiriyor.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.