EkonomiGenelTürkiye

Nakit Destek Ödemesi: Hak Sahiplerine 2.348 TL Düzenli Verilecek!

Aile Destek Programı Ödemeleri Sizlerle Buluşuyor!

Sosyal Yardım Programları ile Vatandaşlara Hangi Yardımlar Sağlanıyor?

Aile destek programı ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yapmaya başladı. Aile destek programı kapsamında geçtiğimiz yıl ekiminde elektrik tüketim desteği ile çocuk bileşeni ödemeleri de yapılmaya devam ediyor. Aile destek programı ödemelerinin yanında engelliye ve yaşlıya da ödemeler yapılıyor. Söz konusu ödemeler yaşlılık ve engelli için bakanlık destek ödemelerinin güncel tutarlarına ilişkin araştırmalar yapmaya devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tarafından Verilen Yardımlar Nelerdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 3 gün önce ödemeler yapıldı. Yaşlı ve engelli aylıkları bugün de Aile destek programı kapsamında verilen ödemeler hak sahiplerine iletildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Aile Destek Programı için yapacak olduğu ödeme miktarı güncellenmemişti. Ancak engelli ve yaşlı aylıkları temmuz ayı itibariyle yükselmişti. Ödemeler 1.997 TL’den 2.348 TL’ye kadar çıktı. Bakanlık 2348 TL tutarındaki zamlı ödemeleri her vatandaş için sağlıyor.

Devletten verilen sosyal yardım ödemeleri vatandaşı zor durumdan kurtarmak ve ekonomik olarak destek olmak için verilmektedir. Bu ödemeler sosyal devlet olma ilkesinin bir sonucu olarak dağıtılıyor.

Nakit Destek Ödemesi: Hak Sahiplerine 2.348 TL Düzenli Verilecek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.