EkonomiGenelTürkiye

Okula giden aileler için harika bir fırsat: Ziraat Bankası 15 Ekim’e kadar başvuranlara 250 TL para iadesi!

Çocuğu okula giden ailelere duyuruldu! 15 Ekim’e kadar başvurana Ziraat Bankası 250 TL para iadesi yapacak

Ziraat Bankası’nın Yeni Kampanyası: 250 TL Para İadesi

11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle, Türkiye genelinde okullarda ilk ders zili çalmışken veliler de kırtasiye alışverişi telaşına düşmüştür. Enflasyondaki artışın cebi yakmasıyla birlikte kırtasiye alışverişi yapmak isteyen veliler, zamlarla büyük bir şok yaşamıştır. Çanta, defter, kalem, kitap fiyatları rekor seviyelere ulaşmış ve önlük, servis ücretleri gibi ek maliyetlerle birlikte velilerin işleri iyice zorlaşmıştır. İşte tam da bu süreçte Ziraat Bankası, çocuğu okula giden ailelere yönelik yeni bir kampanya duyurmuştur.

Ziraat Bankası, 250 TL Para İadesi Yapıyor!

Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, “1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapacağınız tek seferde 750 TL ve üzeri alışverişlere 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir” denilmektedir. Bu kampanya kapsamında, alışveriş yapan kişilere toplamda 250 TL para iadesi yapılacaktır.

Ziraat Bankası 250 TL Para İadesi Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya katılmak için Bankkart.com.tr, Bankkart Mobil uygulaması veya OKUL yazıp 4757’ye SMS gönderilmelidir. SMS gönderimleri ücretsizdir. Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir. Bu işlemler, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS’undan gerçekleştirilmelidir. Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Aynı gün aynı işyerinde yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Başvuru Yaparak Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru yapmaları yeterli olacaktır. Başvuru işlemini tamamlayan kişiler yapmış oldukları harcamaların bir kısmını geri alma hakkına sahip olacaklardır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm aileler, Ziraat Bankası’nın sağladığı bu avantajlı kampanyayı kaçırmamalıdır.

Özet

Ziraat Bankası, çocuğu okula giden ailelere yönelik düzenlediği kampanya ile 1 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde 250 TL para iadesi yapmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı işyerlerinde alışveriş yapmanız gerekmektedir. Başvuru yaparak, bu fırsattan yararlanabilir ve harcamalarınızın bir kısmını geri alabilirsiniz. Unutmayın, Ziraat Bankası size ekonomik bir destek sunuyor!

Okula giden aileler için harika bir fırsat: Ziraat Bankası 15 Ekim'e kadar başvuranlara 250 TL para iadesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.