EkonomiGenelTürkiye

Survivor 2024 All Star kadrosu için heyecan verici bir duyuru!

“Survivor All Star 2024’ün 7’nci yarışmacısı Turabi Çamkıran oldu”

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün 7’nci yarışmacısı, Turabi Çamkıran olarak açıklandı. İki kez şampiyonluk elde eden Turabi’ye başarılar dileyen Acun Ilıcalı, “Survivor tarihinin efsane ismi 3. kez şampiyon olmak için All Star’a geliyor. Bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum” şeklinde konuştu.

Survivor 2024 All Star Kadrosu

Survivor yarışması her dönemde olduğu gibi 2024’te de All Star formatıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Şimdiye kadar kesinleşen Survivor 2024 All Star kadrosunda şu isimler yer alacak: Turabi, Damla Can, Ogeday, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Nihat Altınkaya. Survivor All Star 2024 kadrosunda hangi isimlerin olacağını birlikte göz atalım.

“Turabi’nin zorlu rakiplerine karşı ne yapacağını merak ediyorum”

Gün içinde düzenlediği açıklamalarla her gün bir Survivor All Star yarışmacısını duyuran Acun Ilıcalı, bugün Turabi Çamkıran’ın kadroya dahil olduğunu açıkladı. Daha önce 3 kez Survivor yarışmasına katılan ve 2 kez şampiyon olan Turabi’nin bu kez de All Star’da mücadele edeceği belirtildi. Acun Ilıcalı, “Survivor tarihinin efsane ismi 3. kez şampiyon olmak için All Star’a geliyor. MTV’de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi’nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum” şeklinde konuştu.

2 kez şampiyon olan bir rekortmen

Turabi Çamkıran, 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor’da mücadele etti. 2014’teki Survivor’da Gönüllüler takımında yer alan Turabi, şampiyonluğa ulaşmayı başardı. 2015 yılında ise Survivor All Star’da yer alan Turabi, bir kez daha şampiyonluğu elde ederek arka arkaya iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi olarak tarihe geçti.

Survivor 2024’te All Star’a yeni bir yarışmacı: Turabi Çamkıran

“Yarışmalara veda etmedikçe heyecanlandıracak bir teklif almadım”

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Turabi Çamkıran, 23 Ağustos’ta Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, heyecanlandıracak bir teklif almadığı sürece yarışmalardan çekildiğini açıklamıştı. Yarışmalara katıldığı takdirde kazanacağı parayı bağışlayacağını belirten Turabi, şu sözleri kullanmıştı: “Artık çok yoruldum. Bu noktadan sonra heyecanlandıracak bir teklif gelmediği sürece yarışmalara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandığım paraların bir kısmını ailemin borçlarına, bir kısmını dostlarımın ihtiyaçlarına, bir kısmını ise kardeşlerimin ihtiyaçlarına harcadım. Bir miktarını kendi ihtiyaçlarım için kullandım, geri kalanını da ticarette kaybettim. Şu anda sağlığımı düzeltmek için elimde kalan parayı harcıyorum. Şükürler olsun yarışmalardan önceki parasız günlerime geri döndüm. Bundan sonra katılacağım bir yarışmada birincilik ödülünü iyi bir hayır kurumuna bağışlayacağım. Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Sıradaki hedefim, yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda ve yarışmalarda yer alıp kardeşlerimin hayallerini gerçekleştirmek için çalışmak. Kardeşlerim, çok çalışın. 2024 yılında 1 milyon dolarlık ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız şimdiden hazırlanın. Yakında dünyanın her yerinde şampiyonlar yetiştiren ekibimle yarışlara katılacağız. Bu günlere kadar sağlığınızı koruyun. Bana soru sorup mesaj atan herkese teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.”

Survivor 2024 All Star kadrosu için heyecan verici bir duyuru!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.