EkonomiGenelTürkiye

Başvurunuzla 1000 TL HEDİYE kazanın!

Garanti BBVA Müşterilerine Özel Eylül Ayı Kampanyası!

Garanti Bankası Resmi İnternet Sitesi Üzerinden Açıkladı

Garanti BBVA müşterileri ve müşteri olmayı düşünen kişiler, Eylül ayına özel güncel kampanyaları yakından takip ederken, Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıyor. Farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler kapsamında sağlanacak bonuslara, faizsiz kredi ve nakit avans fırsatına, yakınını davet edenlere 1.000 TL’ye varan bonusa ilişkin Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu. Kampanyanın yanı sıra mobil uygulama müşterisi olanlara sunulacak 1.000 TL bonusun detayları da net olarak açıklandı.

Garanti Bankası’ndan 1.000 TL Bonus!

Garanti BBVA’nın yaptığı açıklamaya göre bu 1.000 TL bonus kampanyası, 1 Eylül 2023’te başlayacak 30 Eylül 2023’te son bulacak. Bu kampanyadan, Garanti BBVA dijital kanallar üzerinden temassız müşteri olma seçeneği ile müşteri olan kişiler faydalanabilecekler. 1.000 TL’lik bonus kazanabilmek için temassız müşteri olan kişilerin bonus kredi kartı, money bonus kredi kartı, money bonus kredi kartı başvurularının onaylanması ve ilgili kartıyla 20 Ekim’e kadar ilk alışverişlerinizde tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcama yapmanız gerekiyor.

Garanti BBVA tarafından sunulan bonus kampanyasından yararlanmak için şubeye gitmeye gerek yok. Eylül ayına özel olarak sunulan bu kampanyalar Garanti müşterileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bunlardan bir tanesi de 1.000 TL bonus kazanmak! Hemen başvuru yapın ve 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1.000 TL bonus kazanın. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor çünkü bu kampanya sadece 30 Eylül’e kadar sürüyor. Eylül ayına özel kampanya fırsatlarına ve bu fırsatların detaylarına Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvurunuzla 1000 TL HEDİYE kazanın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.