EkonomiGenelTürkiye

“Hemen Üye Olun! 20 Bin TL Ödeme Yapılıyor – O Bankayı Kullanmayanlar İçin”

**YAPI KREDİ 20 BİN TL NAKİT AVANS KAMPANYASI**

**Yüksek Faizli Kampanyalara Alternatif Olarak Yapı Kredi’den Nakit Avans Fırsatı!**

Acil nakit ihtiyaçları olan vatandaşlar, bankaların kampanya ve fırsatlarını araştırarak en uygun seçeneği bulmaya çalışıyor. Ancak son dönemde, gerçek değeri olmayan kampanyalarla karşılaşmak yaygın hale geldi. Bankaların sürekli olarak duyurduğu kredi ve avans kampanyalarının çoğu yüksek faiz oranları veya taksit tutarları nedeniyle tercih edilmiyor.

Özellikle faiz oranlarının artmasıyla birlikte birçok vatandaş, düşük faizli veya faizsiz banka desteklerini araştırmaya başladı. Kamu ve özel bankalar tarafından sıkça duyurular yapılıyor olsa da, en son duyuru Yapı Kredi tarafından yapıldı.

Yapı Kredi, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını hızlı ve etkili bir şekilde karşılamayı hedefleyen bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, tam 20 bin TL’ye varan nakit avans ödemesi yapılacağı da duyuruldu. Peki; Yapı Kredi 15 Bin TL + 5 Bin TL nakit avans kampanyasının detayları neler?

**YAPI KREDİ 20 BİN TL AVANS KAMPANYASI BAŞLADI**

Ülkemizde birçok kişi tarafından tercih edilen özel bankalardan biri olan Yapı Kredi, yeni kampanyasıyla gündeme geldi. Banka tarafından hazırlanan bu son kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterilerine 6 ay vadeli, 20 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. Bu kampanya, Yapı Kredi Mobil üzerinden Chippin’e üye olanlara özel olarak sunulmaktadır.

Yapı Kredi’nin yeni kampanyasıyla birlikte müşterilerine 6 ay vadeli, 15 bin TL nakit avans olanağı sağlanırken, Chippin üyesi olanlara ise 5 bin TL ekstra nakit avans ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Not: Bu haber metninde yer alan bilgiler, oranlar ve tutarlar 13 Eylül 2023 tarihi itibarıyla günceldir ve ilerleyen tarihlerde değişiklik gösterebilir. Ayrıca, Yapı Kredi kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.