EkonomiGenelTürkiye

Kızılay, KPSS Şartı Olmadan Sağlık Memuru ve İşçi Alım İlanı

KPSS’siz İş İlanları

Kızılay Personel Alım İlanı

Kızılay, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere sağlık memuru ve personel alımları yapmaktadır. İlan, resmi kariyer internet sitesi üzerinden 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren yayımlanmış olup en az lise mezunu adaylardan başvurular kabul edilecektir. İstenen şartları sağlayan herkesin başvuruları, kurum tarafından belirlenen 81 şehirde yaşayan adaylardan kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilgili şartları sizlere sunuyoruz.

Kızılay Personel Alımı İçin Başvuru Şartları

Hemşirelik: Hemşirelik kadrosuna başvuracak adayların sağlık meslek lisesi veya üniversitelerde okutulan hemşirelik bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca tercihen huzurevi veya bakım evinde hemşire olarak çalışmış ve deneyim kazanmış olmaları istenmektedir.

Alımın yapılacağı pozisyonlar için planlama ve organizasyon yetkinliği olan, etkin bir iş planı üretebilen, ekip çalışmasına yatkın olma özelliklerine sahip, öğrenmeye açık kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. İletişim becerileri güçlü, sonuç odaklı ve analitik düşünebilen bireylerden oluşacak alımlar için kadın ve erkek başvuruları kabul edilecektir. Ancak erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Yaşlı Bakım Teknikeri Alımı: Atanmak isteyen adayların üniversite mezunu veya ilgili alanda sertifikalı kurs almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, ilgili alanda en az bir yıl mesleki deneyim sahibi olmaları istenmektedir.

Yaşlılara refakat etmek ve sağlık kuruluşlarına sevk edilen yaşlılarla ilgilenmek amacıyla yapılacak olan alımlar için ekip çalışmasına yatkınlık ve güçlü iletişim becerilerine sahip olunması gerekmektedir. Ayrıca tercihen İstanbul’da ikamet eden veya işe alım sürecinin tamamlanmasıyla birlikte İstanbul ilinde ikamet edebilecek kişiler tercih edilecektir.

Memur Alımı İlanına Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?

İlanla ilgili başvurular 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmış olup son başvuru tarihi 30 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı çevrimiçi olarak tamamlamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs

Kızılay, KPSS Şartı Olmadan Sağlık Memuru ve İşçi Alım İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.