EkonomiGenelTürkiye

Şekerbank’ta 40 Bin TL Maaşla Banka Personeli Olma Fırsatı

Banka Personel Alımı İş İlanları

Banka personel alımı iş ilanları hakkında en güncel bilgileri sizler için derledik. Şekerbank, farklı illerde bulunan şubelerine personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu ilanlara KPSS şartı aranmaksızın başvurulabileceği belirtiliyor. İşte başvuru şartları ve alım yapılacak kontenjan listesi.

Personel Alımı Başvuru Şartları ve Alım Yapılacak Kontenjan Listesi

Kurumsal Bankacılık Müşteri Temsilcisi (İzmir): En az 2 yıl deneyim şartı aranmaktadır. Önlisans mezunları başvurabilir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen ve iletişim becerileri yüksek adaylar tercih edilecektir.

Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi (İstanbul): Kobi bankacılığı alanında en az 2 yıl deneyimi olan önlisans mezunu adaylar başvurabilir. Bölüm şartı aranmamaktadır.

Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi (Bursa): Ziraat Mühendisliği lisans mezunu adaylar arasından seçilecektir. Takım çalışmasına uyumlu ve düzenli çalışma yeteneğine sahip adaylar tercih edilecektir.

Ticari Bankası Müşteri Temsilcisi (Bursa / Beşevler): Önlisans mezunu adaylar başvurabilir. Ticari bankacılık iş kolunda en az 4 yıl portföy yönetmeni olarak çalışmış olmak gerekmektedir.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi (Çorum): İktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu adaylardan 2 yıl deneyim şartı aranmaktadır. İyi bir takım oyuncusu olmak aranan nitelikler arasındadır.

Ticari Kredi Tahsis Uzmanı: İşletme, İktisat, Maliye veya Ekonometri bölümü mezunları arasından seçilecektir. Ayrıca Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, raporlama, sunum ve iletişim becerileri gelişmiş adaylar tercih edilecektir.

Bireysel Banka Müşteri Temsilcisi (Antalya): Önlisans veya lisans mezunu adaylar başvurabilir. Tecrübe şartı aranmamaktadır. Ancak erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Şekerbank tarafından yayımlanan banka personel alımı iş ilanlarına başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Başvurunuzu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla online olarak tamamlayabilirsiniz.

Başvuru linki: https://www.sekerbank.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/ise-alim

Şekerbank'ta 40 Bin TL Maaşla Banka Personeli Olma Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.