EkonomiGenelTürkiye

Ankara Üniversitesi: 4 Sözleşmeli Personel Alımı

Sözleşmeli Personel Alımı İş İlanları: Ankara Üniversitesi

İş İlanı Detayları

Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Tıp Fakültesi Hastanelerinde istihdam etmek üzere 4 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar için çözümleyici ve programcı pozisyonları açılmıştır. Detaylar aşağıda yer almaktadır:

1. Çözümleyici (A Grubu)

ISO 27001 (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi), KVKK mevzuatı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi konularında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.

2. Çözümleyici (B Grubu)

GNU/Linux işletim sistemleri, sunucu sanallaştırma (tercihen VMware vSphere), storage sanallaştırma, e-posta servisleri (tercihen GNU/Linux ortamlarında), DNS sunucu ve Apache HTTP Sunucularının yönetimi ve yapılandırılması ve temel ağ bilgisi konularında tecrübeli olmanız gerekmektedir.

1. Programcı

Güncel programlama dillerinden minimum 2 tanesine hâkim olmanız beklenmektedir.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları sağlamaları gerekmektedir:

  • Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olmuş olma
  • 2022 yılından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı P-3 puan türüne göre sıralama yapılacaktır.

Başvuru Yöntemi

Başvurularınızı 13-27 Eylül 2023 tarihleri arasında online olarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının (https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru) web sayfasından yapabilirsiniz. Başvurular şahsen veya posta yoluyla kabul edilmeyecektir. Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Ankara Üniversitesi: 4 Sözleşmeli Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.