EkonomiGenelTürkiye

Babanız İçin İdeal Bir Fırsat: İş Bankası’ndan Faizsiz 20 Bin TL

**İş Bankası, Acil Nakit İhtiyaçları İçin Faizsiz Nakit Avans Kampanyası İle Destek Sunuyor**

İhtiyaç anında nakit desteği arayan vatandaşlar için İş Bankası harekete geçti. İş Bankası tarafından yapılan yeni duyuru ile vatandaşlar, 20.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans ödemesi alabilecekler. Kampanyanın İş Bankası müşterisi olan kişilere yönelik olduğu ve başvurunun İş Bankası mobil uygulaması İşCep üzerinden yapılabileceği bilgisi aktarıldı.

**Enflasyon Artışı ve Döviz Kurundaki Dalgalanmalar Karşısında İş Bankası Yardım Ederken**

Enflasyon artışı ve döviz kurundaki sürekli dalgalanmalar karşısında vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm arayışına devam ediyor. İş Bankası tarafından sunulan taksitli nakit avans kampanyası ise özel ve kamu bankaları tarafından sunulan diğer kampanyalar arasında dikkat çekiyor. Bu kampanya ile vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyorlar.

**İş Bankası Faizsiz 20.000 TL Nakit Avans Kampanyası**

Türkiye’nin en tercih edilen özel bankalarından biri olan İş Bankası, bu kampanya ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarını kolaylaştırıyor. Ancak kampanyadan faydalanmak için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Bu şartlar şunlardır:

Kampanya Süresi: 06.09.2023 – 30.09.2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kimler İçin Geçerli: İş Bankası müşterisi olup kredi kartı başvuruları onaylanmış kişiler için geçerlidir. Başvuruyu yapmak için İşCep mobil uygulamasının “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanabilirsiniz.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans: Yalnızca 6 ay vadeli olarak sunulmaktadır.

Tutar Seçenekleri: Kampanya kapsamında kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, 300 TL ile 20.000 TL arasında tercih edilebilir.

Kullanım Kanalları: İşCep ve Maximum Mobil kanallarını kullanarak bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Limit Sınırlaması: Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlıdır.

Kullanım Şartları: Kampanya kapsamında belirlenen Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, en fazla 2 seferde ve belirlenen sınıra ulaşmamak kaydıyla kullanılabilir.

Hızlı Kullanım: Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, fiziksel kartın teslimini beklemeden Maximum Mobil üzerinden kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL’ye kadar (5.000 TL dahil) faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirler.

Farklı Vadeler ve Tutarlar: 6 ayın dışında, farklı vadelerde ve 20.000 TL üzeri tutarlarda kampanya kapsamında faiz oranları uygulanacaktır.

Başvuru ve Bitiş Tarihi: “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için kampanya 31.10.2023 tarihine kadar geçerlidir.

Bir Kez Yararlanılabilir: Her müşteri yalnızca bir kez kampanyadan yararlanabilir.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar: Kampanya, İş Bankası Bireysel Kredi Kartları için geçerlidir (Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kredi Kartı, Vergi Kartı, Bayi Kart ve KGF Kart hariç).

Özel Limit: Esnaf ve Gerçek Kişi Tacir müşterilerine ait Bireysel Kredi Kartları ile yapılan taksitli nakit avans işlemleri için müşteri bazında limit 10.000 TL olarak uygulanacaktır.

Değişiklik Hakkı: İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, İşCep veya İş Bankası iletişim merkezi ile iletişime geçmeleri tavsiye edilir. Bu kampanya ile vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşılayabilecekler.

Babanız İçin İdeal Bir Fırsat: İş Bankası'ndan Faizsiz 20 Bin TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.