EkonomiGenelTürkiye

Tesla Model 3’ün Makyajlı Versiyonu En Uygun Fiyatla Türkiye’ye Geliyor!

Yeni Makyajlı Tesla Model 3: Özellikler ve Üretim Planları

Giriş

Tesla, elektrikli otomobil üreticileri arasında önde gelen bir marka olarak adını duyurmuş ve birçok alanda teknoloji lideri olarak kabul edilmektedir. Twitter, SpaceX ve Tesla markalarının CEO’su Elon Musk, dikkatleri üzerine çekecek yeni bir model otomobiliyle karşımıza çıkıyor.

Tesla Model Y ile Türkiye Pazarına Giriş

Tesla markası, ilk olarak Model Y ile Türkiye pazarına giriş yapmış ve uygun fiyatıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. İddialı konumu ve fiyat / performans eğrisinde yer almasıyla birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Özellikle son zamanlarda otoyollarda sıkça Tesla Model Y görmek mümkün olmuş ve markanın ülkemizdeki tanınırlığı artmıştır.

Yeni Tesla Model 3: Makyajlı Tasarım

Tesla markasının ülkemizde başarılı bir satış grafiği yakalayan Tesla Model Y’den sonra diğer modellerinin de satışa sunulması bekleniyor. Son bir süredir yeni makyajlı Tesla Model 3 ile ilgili dedikodular dolaşıyor.

Makyajlı Tesla Model 3 Görüntülendi

Yeni makyajlı Tesla Model 3 için geri sayım devam ederken, casus kameraların yakaladığı görüntülerle Almanya ve Fransa sokaklarında ortaya çıktı. Elektrikli otomobil dünyasının en önemli oyuncularından biri olan Tesla markasının uygun fiyatla piyasaya sürmeyi planladığı makyajlı Model 3 hakkında bazı bilgiler şimdi sizlerle paylaşılacak.

Amerika’da Üretimi Olmayacak

Şu anki Model 3 serisi ABD ve Çin’de üretilen Tesla’nın yeni versiyonu olan Model 3 Highlander, Almanya’da üretilecek. Bu nedenle fiyatı yüksek olan modelin Almanya’da üretilmesi, Türkiye’ye gelecek olan ikinci Tesla modeli olması bekleniyor. Ayrıca şu anda ülkemizde satılan Model Y’den daha uygun bir fiyata satışa sunulması öngörülüyor.

Tesla Model 3'ün Makyajlı Versiyonu En Uygun Fiyatla Türkiye'ye Geliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.