EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası Hızlı SMS Başvurusunda 50.000 TL Ödeme Yok

**Ziraat Bankası: 5 Dakika İçinde 50.000 TL Nakit Desteği!**

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir kampanya sunmaktadır. Devlet destekli bu olanaktan yararlanarak, Ziraat Bankası müşterilerine yeni ve düşük faizli bir kredi kampanyası sunulmaktadır. Nakit ihtiyacı olanlara ihtiyaç kredisi sağlanacak ve sadece 5 dakika içinde 50.000 TL’ye kadar nakit desteği alabileceksiniz. Düşük faizli kredi kampanyasının şartları ve tüm detayları netlik kazanmış durumdadır. İşte Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası hakkında tüm detaylar ve yaşanan gelişmeler…

**Uygun Faiz Oranı İle Yeni Kredi Kampanyaları!**

Ziraat Bankası, müşterilerin dikkatini çeken uygun faiz oranları ile kredi kampanyaları sunmaktadır. Kamu bankası olan Ziraat Bankası, müşterilerine düşük faiz oranları ve ödeme kolaylıkları sunarak, uygun kredi seçenekleri oluşturmaktadır. Yepyeni bir kampanya ile Eylül sonuna kadar başvuru yapanlara faiz oranları ile kredi desteği sağlanmaktadır. Hemen başvurun ve 36 ay vadeli, 50.000 TL limitli kredinizi alın.

**Hesabınıza 5 Dakika İçinde 50.000 TL Yatacak!**

Ziraat Bankası, dijital bankacılığın artan popülaritesi ile birlikte hızlı ödeme yöntemleri sunmaktadır. SMS ya da dijital bankacılık kanalları aracılığıyla anında ödeme yapabilirsiniz. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan başvurular değerlendirilecek ve tek bir SMS ile 36 ay vadeli, 50.000 TL limitli kredi desteği alabileceksiniz. Geri ödeme planı ise müşteri bütçesine göre ayarlanacaktır.

**Son Gün: 30 Eylül**

Ziraat Bankası kredi kampanyası için son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. Bu tarihe kadar başvuru formunu dolduran ve kredi almak isteyen müşteriler, 1200 puan ve üzeri kredi notuna sahip olmaları halinde aynı gün ödemelerini alabileceklerdir. Ziraat Bankası müşterileri için sunulan bu krediden faydalanabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası Hızlı SMS Başvurusunda 50.000 TL Ödeme Yok

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.